:: |
Autor |
Poruka |
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug

|
Postavljena: Sre Apr 25, 2007 11:33 am Naslov poruke: Inter prvak Italije! Zasluzeno ili ne? |
|
|
Inter je napokon osvoijo skudeto posle 18 godina.
Mnogi tvrde da to ne bi uradio da je Juventus bio u ligi, da Milan, Lacio, Fijorentina nisu bili bodovno kaznjeni...
I pored svega toga smatram da se Inter pokazao najboljim, da ima izuzetan tim i da je zasluzeno prvak Italije! Ne kazem da stvari ne bi bile drugacije da su svi bili tu i krenuli od nule, ali i tada bi Inter vodio glavnu rec u ligi.
Sta vi mislite?
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
Postavljena: Sre Apr 25, 2007 3:33 pm Naslov poruke: |
|
|
oni su jedan su.acki klub, kao sto je Milan i ti svi italijanski klubovi
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
Postavljena: Sre Apr 25, 2007 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Eh,šta bi bilo kad bi bilo?Da li bi Inter bio prvak da nije Jeventus izbačen iz prve lige i da Milan,Fiorentina i Lacio nisu kažnjeni oduzimanjem bodova?Pa da jeste ko što nije,ni Milan nije trebalo ove sezone da igra u Seriji A pa je igrao.Inter je zasluženo osvojio titulu.A i pravda je zadovoljena.U sezonama 1997/98 i 2001/02 su Interu titule ''otimane ispred nosa''.
U sezoni 1997/98 nekoliko kola pre kraja su u Torinu igrali Juventus i Inter.U jednoj akciji nije sviran penal za Inter,igrači su se bunili jedno,preterujem,5 minuta,a već u sledećoj akciji je dosudjen nepostojeći penal za Juventus.Del Pjero je iz penala dao gol,Juventus je pobedio sa 1:0 i kasnije osvojio Skudeto.U pretposlednjem kolu u sezoni 2001/02,Inter je igrao u Veroni protiv Kjeva i poništen mu je regularan gol,bilo je 2:2,Inter je u poslednjem kolu te sezone izgubio od Lacija sa 4:2 i Juventus je bio šampion.Inter je 6,7 kola pre kraja imao 9 bodova prednosti u odnosu na Juventus i tada su počele igre.U svakoj utakmici do kraja šampionata sudije su se trudile da oštete Inter.
Od 1991. su sa izuzetkom Lacija i Rome,šampioni bili Juventus i Milan.
Berluskoni je koristio svaku priliku da svoju funkciju premijera Italije iskoristi da bi pomogao i da bi favorizovao Milan.A glavni izvršilac njegovih naredbi je bio Adrijano Galijani.
Juventus je godinama igrao sa dopingovanim igračima,plaćali su sudije kad god je trebalo,a sve sudije koje su supspendovane u poslednjih godinu dana su godinama zagorčavali život Interu.
Žao mi je što je Milan četvrti ove sezone i što će i sledeće sezone igrati u Ligi Šampiona,jer stavrno nisu zaslužili da igraju u Seriji A.Nisu zaslužili da igraju ni u Seriji B.
Na kraju samo da dodam da sam mnooooogo srećan zbog ove Interove titule.Opet kažem titula je zaslužena,e,sad jedste ovo subjektivno razmišljanje,ali,'ajd' sad,šta ću.Navijam za Inter i gotovo.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
Postavljena: Čet Apr 26, 2007 8:06 am Naslov poruke: |
|
|
I ja mislim da Inter zasluzio Titulu ove godine.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
*PEJKO* *zvani zajebani*

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava

|
Postavljena: Čet Apr 26, 2007 3:30 pm Naslov poruke: |
|
|
inter je zaslužijo da osvoji titulu jer je pogazivo dobru igru več dugo godina a još posebno ove godine
|
|
|
|
|
 |
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug

|
Postavljena: Pon Apr 30, 2007 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Drago mi je sto se vecina slaze u jednom,a to je da je Inter zasluzeno prvak!
U potpunosti se slazem u onome sto je Alexns rekao.
napred Inter!!!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Danchy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 81

|
Postavljena: Pon Apr 30, 2007 10:12 pm Naslov poruke: |
|
|
nimalo ne volim Inter...i mislim da su su.ci...ali ovu titulu su potpuno zasluzeno osvojili...bili su toliko nadmocni u svim segmentima igre i niko se nema prava buniti...a ako ostanu u ovom sastavu,mogli bi to ponoviti i iduce sezone...
|
_________________ Jaci je ponos moj od bola...ma idi do djavola!
klikni  |
|
|
|
 |
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb

|
Postavljena: Sub Maj 05, 2007 10:44 am Naslov poruke: |
|
|
ma najaci klub kaj postoji....forza inter
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
 |
DeNy_BoY Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Maj 2006 Poruke: 18

|
Postavljena: Sre Maj 09, 2007 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
momci su zasluzeno osvojili 1. mesto
|
|
|
|
|
 |
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade

|
Postavljena: Sre Maj 09, 2007 8:28 pm Naslov poruke: |
|
|
E,pa ako cemo iskreno jeste.
Stvarno se borio i to je i zasluzio!
|
|
|
|
|
 |
Dobermani Iskusni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901

|
Postavljena: Sre Maj 09, 2007 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Zasluzeno su prvi, bili su najbolji ove godine, svaka im cast...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|