:: |
Autor |
Poruka |
nenica1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221
|
|
Sta ne biste nikad oprostili vasem decku????
Da me prevati i da me slaze...... te 2 stvari nikad nebi oprostila....
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
takodje laz i prevaru , nebi mogla da podnesem da je bio sa nekom drugom a posle toga kao da druge nije bilo dodje meni .......... cak ne mogu da shvatim ni devojke koje oprastaju prevaru ............ a ne znam sto je u muskoj krvi da lazu kad nemaju nikakvu potrebu jer se devojke vise ljute kad saznaju da je nesto slagao nego kad kaze istinu u pravom trenutku ....... nisu svesni da izazivaju kontra efekat
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
nenaantena je napisao/la sledeće: | takodje laz i prevaru , nebi mogla da podnesem da je bio sa nekom drugom a posle toga kao da druge nije bilo dodje meni .......... cak ne mogu da shvatim ni devojke koje oprastaju prevaru ............ a ne znam sto je u muskoj krvi da lazu kad nemaju nikakvu potrebu jer se devojke vise ljute kad saznaju da je nesto slagao nego kad kaze istinu u pravom trenutku ....... nisu svesni da izazivaju kontra efekat |
Slazem se apsolutno...Dodala bih jos nepostovanje....i ne daj boze batine...
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
i ja se slazem nedaj boze da me udari zapamtio bi me za ceo zivot
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
prevaru, nasilje i neljubaznost prema meni dragim osobama (na primer roditeljima)
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Ja svima sve oprostim,pa ko sam ja da ne oprastam? Neka Bog sudi svima,a ne ja... Ako Bog moze da prasta,zasto ja ne mogu?
Da me udari? Oprostila bi,ali nebi vise bila sa tom osobom....
Da me prevari? Oprostila bi,ali sve zavisi od njega da li bi ostala sa njim....
Da me slaze? Vi ne lazete? Oprostila bi, ako je velika laz, opet od njega zavisi da li bi ostala sa njim.....
Po meni ako je Isus mogao da oprosti,zasto ne mogu i ja.....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
vikivesna Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 539 Mesto: Klenak
|
|
Ne bih oprostila prevaru-opet.A batine nikad!
|
_________________ Da l`zaboli te kad me ne vidis,
kao i mene kad se ne javis!?
Da l`zabole te suze iskrene,
kao i mene... ?
Ako boli te sto me ne vratis!!!??
Barem reci mi da me ne volis!
Sto mi ostavljas vrata na pola,
vrata od bola... !? |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
slatka_breskvica je napisao/la sledeće: | Ja svima sve oprostim,pa ko sam ja da ne oprastam? Neka Bog sudi svima,a ne ja... Ako Bog moze da prasta,zasto ja ne mogu?
Da me udari? Oprostila bi,ali nebi vise bila sa tom osobom....
Da me prevari? Oprostila bi,ali sve zavisi od njega da li bi ostala sa njim....
Da me slaze? Vi ne lazete? Oprostila bi, ako je velika laz, opet od njega zavisi da li bi ostala sa njim.....
Po meni ako je Isus mogao da oprosti,zasto ne mogu i ja..... |
Zadivila si me odgovorom posteno. Slazem se sa tobom da nismo mi te koje sudimo. A veliko je pitanje dali cemo i dalje biti sa osobom koja nas je tukla, lagala, prevarila, razocarala. Mogu sve oprostiti ali ne i dalje biti sa tom osobom.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
jelena_2322 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2006 Poruke: 72
|
|
ja mu nikad ne bi oprostila laz
prevaru bi mu mozda oprostila samo ako sam sigurna da je se slucajno desilo...pa svi mi gresimo...ljudi smo
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
|
|
|
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
Prevaru-ja da mu ne budem dovoljna?!
Da digne ruku na mene!!!-kad bi se neki decko usudio da uradi tako nesto,zagorcala bih mu zivot!Grrr
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Laz,nasilje,ponizavanje,zabranjivanje izlazaka i vidjanja s prijateljima...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|