:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Velja25 je napisao/la sledeće: | Partizan je igrao u ligi sampiona a koliko ja znam ni jedan hrvatski klub nije. . |
Nije tocno da niti jedan Hrv. klub nije igrao u Ligi Sampiona. Ne znam za Hajduk (ne sjecam se) ali Dinamo jest bar 2 puta...
Sta google kaze?
Sezona 98-99, Dinamo (nekad Croatia):
UEFA Champions' League (Sep 16, Sep 30, Oct 21, Nov 4, Nov 25, Dec 9)
Consists of six groups of four clubs playing each other home and away.
Three points are awarded for a win, one point for a draw. Teams level on
points are seperated by aggregate score (including away goals) in games
against each other, and then overall goal difference in all group matches.
The top team in each group qualifies for the Quarter-Finals along with the
two best runners-up.
Team shown capitalised in red qualify for the Quarter-Finals.
Group A
Sep 16: NK Croatia (Zagreb) (0) 0 Ajax (0) 0
Sep 16: FC Porto (0) 2 Olympiakos (Peiraías) (0) 2
Sep 30: Ajax (0) 2 FC Porto (0) 1
Sep 30: Olympiakos (Peiraías) (1) 2 NK Croatia (Zagreb) (0) 0
Oct 21: Olympiakos (Peiraías) (1) 1 Ajax (0) 0
Oct 21: FC Porto (2) 3 NK Croatia (Zagreb) (0) 0
Nov 4: Ajax (1) 2 Olympiakos (Peiraías) (0) 0
Nov 4: NK Croatia (Zagreb) (2) 3 Porto (1) 1
Nov 25: Ajax (0) 0 NK Croatia (Zagreb) (0) 1
Nov 25: Olympiakos (Peiraías) (1) 2 FC Porto (0) 1
Dec 9: NK Croatia (Zagreb) (1) 1 Olympiakos (Peiraías) (0) 1
Dec 9: FC Porto (0) 3 Ajax (0) 0
P W D L F A Pts
1. OLYMPIAKOS 6 3 2 1 8 6 11
2. NK Croatia 6 2 2 2 5 7 8
3. FC Porto 6 2 1 3 11 9 7
4. Ajax 6 2 1 3 4 6 7
-----------
Slijedece sezone su igrali u grupi s Manchester Unitedom, kad je bilo 0:0 u Manchesteru a 1:2 u Zagrebu.
Preuzeto s Manchester Unitedove stranice:
Round Opponents H or A Score Scorers
Group D
Croatia Zagreb H 0 - 0
Sturm Graz A 3 - 0 Keane 16, Yorke 31, Cole 33
Marseilles H 2 - 1 Cole 79, Scholes 83
Marseilles A 0 - 1
Croatia Zagreb A 2 - 1 Beckham 32, Keane 49
Sturm Graz H 2 - 1 Solskjaer 56, Keane 69
Dinamo (Croatia) je zavrsio u grupi D sezonu 99/00 na trecem mjestu.
-------------
Ali nije niti jedan nas klub dogurao do nekog finala, polufinala, i sl. tako da ove grupni rezultati i nisu nesto posebno...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Ok moja greska i po cemu su sada toliko bolji i uspesniji hrvatski klubovi?
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Opet vi sa tom vasom hrvatskom reprezentacijom...Svaka vam cast za to 3. mesto u Francuskoj ali niste kraljevi zbog toga.Do tog svetskog prvenstva pola sveta nije ni znalo da vasa reprezentacija postoji i da uopste igrate fudbal.O klupskim uspesima necu ni da pricam jer je srpska liga mnogo kvalitetnija od hrvatske...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Velja25 je napisao/la sledeće: | Ok moja greska i po cemu su sada toliko bolji i uspesniji hrvatski klubovi? |
Ja sam samo korigirao netocan podatak i nisam pravio usporedbu izmedju nasih i vasih klubova.
rile_master je napisao/la sledeće: | Opet vi sa tom vasom hrvatskom reprezentacijom...Svaka vam cast za to 3. mesto u Francuskoj ali niste kraljevi zbog toga.Do tog svetskog prvenstva pola sveta nije ni znalo da vasa reprezentacija postoji i da uopste igrate fudbal.O klupskim uspesima necu ni da pricam jer je srpska liga mnogo kvalitetnija od hrvatske... |
Rile, nemoj se odmah ljutit...
Ako cemo iskreno, i Hrvatska i Srpska liga su poprilicno jadne i jednima i drugima igraci samo gledaju kako ce ici nekud van i prodat noge za par milja Eura. Nije ni ovo Svjetsko Prvenstvo pokazalo nista drukcije...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Bila je 1998. ali sada je i gora od Srpske. Imali su laku grupu a nisu mogli da prodju dalje!!!
|
|
|
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Slazem se s tim da je Hrvatska najvise postigla, bas zbog tog 3. mesta 98! ALi licno ne mislim da je i tada hrvatska bila nesto kvalitetnija od tada Yugoslavije! To sto mi nismo imali srece, pa je mijatovic pogodio precku, a davids nam uvalio go u 93. min to je vec druga prica! Sad srbija ima mladu ekipu, i sa ovim klementeom mislim da ce biti dosta jaka, samo da se malo uiigra...!
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
@Ogulinac
Kakve veze imaju svi ovi tvoji postovi(ako se uopste i mogu nazvati postovima) sa Temom???????
Jel citas ti naziv teme?
Kakve ima veze tvoj post "mace" i "najlepsi dres" sa izjavom Panceva da je Hrvatska najbolja reprezentacija....
Hajde malo citaj sta pise u temama, nemoj samo postavljati neke glupave slike koje nemaju veze sa Temama!!!
Vidim da si se opredelio da postujes na Sportu, hajde napisi nesto o Sportu u bilo kojoj temi, nemoj samo ostavljati postove tipa "Hrvatska najbolja" i slicnih velicanja vase drzave(iliti reprezentacije, ko ce ga znati na sta aludiras), pisi na nekoj temi, pokazi da te stvarni interesuje SPORT!!!!!
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Nije u sklopu te teme. Pripazi sta stavljas imas dva upozorenja nemoj da dobijes i trece.
|
|
|
|
|
|
biske Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo
|
|
ma gde su najbolja isti su ako ne i losiji od nastrenutno
|
|
|
|
|
|
soldo_ivan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 4 Mesto: Split!!!!!!!!!!!
|
|
normalno da je hrvatska bolja!!! pogledajte samo zadnje sp... vi ste se doslovno osramotili! argentina vas je napusila 6-0 dok smo mi istu tu argentinu dobili 3-2 par miseci prije!
|
|
|
|
|
|
bojan1980 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 102
|
|
ma hrvati su šaka jada jedino što im valja je ona ciganska izbjeglica iz brazila.
|
|
|
|
|
|
mali_kreten Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2006 Poruke: 56 Mesto: pancevo
|
|
Ja bash nisam uputjena u Fudbalu , tako da netju nishta pisati na owoj temi ..
|
_________________ malenna |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|