:: |
Autor |
Poruka |
gazda_djole Odomaćeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar

|
|
rujni je napisao/la sledeće: | gazda_djole je napisao/la sledeće: | Ja znam sta ti nedostaje !
REGICA dragi moj Dudek ... Regica !
Vidim ja da su kod vas ostali svi sami intelektualci i da seljaka poput Gruntovcana vise nema !
Djavo je odneo salu  |
Pa neidentificiram se baš s gruntovčanima više s Malim mistom ili Velim mistom znaš one serije iz dalmacije hajduk i to
no dobro
- |
I zato ... "NECU POLITIKU U MOJU BUTIGU" ... Boris Dvornik !
|
|
|
|
|
 |
rujni Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403

|
|
ma koja politika, nego ovih dana u Turskoj igramo s partizanom- što ti misliš kako će završiti?
|
|
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Ene sad, ja tek sad vidim sta se ovde desava........
Ajmo ovako, nek ovo bude POSLEDNJA diskusija na ovom forumu vodjena na politickoj bazi.
Ovakve rasprave su recimo razlog zasto kod nas nema politickih foruma iako su ih mnogi trazili.
Jedna obicna tema je napravila veliki vir a sta bi tek uradio forum dize mi se kosa kad pomislim na to.
Ajmo sad svi lepo mirno i stalozeno da se smirimo i vratimo na zajebanciju jer mislim da to najboje znamo svi mi zajedno ovde.
Zajebancija ne bira politicku stranku niti bilo kakav nacionalni jezik, Svuda je ista i internacionalna tako da mislimm da cemo se svi najbolje na tom jeziku razumeti.
Zamolio bih moderatore, juniore i ostale kolege da u buduce ovakve rasprave prekinu U SAMOM POCETKU i ne dozvole vise da dodje do ovakvih prica i politickih diskusija.
Kako cete prepustam vama, dal da brisete ili zakljucate temu ostaje vasa odluka, ali molim da obratite paznju!
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|