www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Posrbljeni Sindler razbesneo Hrvate
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolje ti leze stihovi i sport ... pa stoga bih voleo da cujem tvoje misljenje i prognozu o narednom susretu rukometasa SCG i Hrvatske !
Ajmo na sport .... ebes politiku Wink[/quote]
Znam i dobronamjerno ću prihvatiti kritku,
ne mislim da treba prestati pričati-
ali cjenim to možda da ne treba sa svakim pričati-
ipak, moram priznati da mi je neobično drago komunicirat s tobom - ne radi nekog intelektualne igre, čarolije riječi stiha, rečenice ili pak doživljaja
već kronično mi u jeku mojih inspiracija seljančicama nedostaje neki kotačić stvarnosti u obliku sidra koji me drži ipak u nekom realnom surovom svijetu.

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

što se tiče rukometa- mislim da utakmica treba završiti neodlučeno - ova prva
pa u finalu da se sastanemo -gdje ćemo dokazati da i ovako kakvi smo na ovom prvenstvu ( više loši nego dobri) u jednoj predstavi u sportskom smislu ponizimo takmaca.

Eto mislim da trebate ići do finala,
fakat je to lijepo od mene

Miss Nikakve Sanse
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Zagreb :)

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 11:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rujni je napisao/la sledeće:

Mnogo opasnije i stravično mi zvuči tvoj energičan stav glede Bošnjačkog jezika

[/color]

... pazi to nije moje mišljenje nego činjenica... tako su bar meni rekli... meni su kao prevoditelju engleskog jezika priznali samo SRPSKI I HRVATSKI jezik... rekoše mi da BOŠNJAČKI ne postoji... pa ti sad vidi 'ko je tu lud Shocked ...

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja znam sta ti nedostaje !
REGICA dragi moj Dudek ... Regica !
Vidim ja da su kod vas ostali svi sami intelektualci i da seljaka poput Gruntovcana vise nema !
Djavo je odneo salu New Evil

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Miss Nikakve Sanse je napisao/la sledeće:

Mnogo opasnije i stravično mi zvuči tvoj energičan stav glede Bošnjačkog jezika

[/color]

... pazi to nije moje mišljenje nego činjenica... tako su bar meni rekli... meni su kao prevoditelju engleskog jezika priznali samo SRPSKI I HRVATSKI jezik... rekoše mi da BOŠNJAČKI ne postoji... pa ti sad vidi 'ko je tu lud Shocked ...

tebi su rekli??????
joj joj- zar ti to treba draga moja reći, pa kojim jezikom bošnjaci govore po tebi??
ajde uključi svoje vijuge pa smisli neki razuman odgovor ali nek bude tvoj odgovor a ne da ti je netko rekao::::
drago mi je da prevodiš engleski jezik vjerujem na hrvatski- jer ti si zbilja nebrušeni dragulj hrvatske riječi i stiha
i priznajem ti, malo mi je neugodno i stid braniti hrvatski jezik pred tobom koja svojom vokacijom pa što da ne reći i znanjem i iskustvom u hrvatskom jeziku natkriljuješ moju laičku ljubav i zanesenost istim jezikom

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 12:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gazda_djole je napisao/la sledeće:
Ja znam sta ti nedostaje !
REGICA dragi moj Dudek ... Regica !
Vidim ja da su kod vas ostali svi sami intelektualci i da seljaka poput Gruntovcana vise nema !
Djavo je odneo salu New Evil

Pa neidentificiram se baš s gruntovčanima više s Malim mistom ili Velim mistom znaš one serije iz dalmacije hajduk i to
no dobro
-

Miss Nikakve Sanse
Odomaćeni član
Odomaćeni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tebi su rekli??????
joj joj- zar ti to treba draga moja reći, pa kojim jezikom bošnjaci govore po tebi??

... e Rujni, što bi' ja voljela da postoji BOŠNJAČKI jezik, al' nažalost... vidiš moju diplomu za prevođenje tog istog jezika na engl. ni'ko ne priznaje... baš ni'ko... kao što vidiš, nije važno moje mišljenje Rolling Eyes...

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pazi očigledo draga sugrađanko ne govorimo o istim stvarima - ne gledaj stvari usko -
mislim ono draga si mi i milo mi te je vidjeti i na ovim valnim daljinama frekvencijama osjetiti tvoju vatru iskazanu kroz tvoje riječi
P.S. ako si tako vatrena i u stvarnosti onda si ti jedan veliki doživljaj. hmhm

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se sa miss da ne postoji bosnjacki jezik ovde ga ne priznaju

Miss Nikakve Sanse
Odomaćeni član
Odomaćeni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 12:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

... Sekula, baš o tome pričam... nigdje ga ne priznaju Shocked ... Rujni, palim i žarim al' okani se ti moje vatre i prošetaj malo do sporta što reče Gazda... Rolling Eyes ...

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisi ti mene sugrađako shvatil, ne govorim ja o diplomama - ja govorim o životu i ljudima živim

neka tvoje vatre, neka , i nek plamti- naći će se neki promrzli putnik namjerni kojega ćeš ugrijati i kruha i soli s dlana mu podariti
budi žena miss samo se to traži od tebe a to je najteže

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nekako mi je kad mislim miss o tebi normalnije da te vidim kraj neke peći kako puro kuhaš i u zdjelu mlada sira stavljaš nego tumačiš mi ljudske zakone i nekom govoriš kojim jezikom priča,
Ma nego ti milo djevojče podno Sljemena uzmi kuhaču pa po bedrima onako zahvati tog putnika namjernika - net te dobro promotri - i poželi da ti isto mjerom rukom po tvojoj pozadini preko svoga koljena vrati- pa da vidiš kako je jutro poslije nočne cike vedro i nasmijano--
U ciki nema ligvistike tada ostaje samo žamor i uzdasi i memljivi okus i miris izlučevina ljudskih po koži mladih ljubavnika

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Posrbljeni Sindler razbesneo Hrvate Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon