www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Grupni sex...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
bozayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 8:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

skoro svi o tome mastaju. ne bih imao nista protiv da me supruga iznenadi sa nekom drugaricom, a ako bi ona zelela ne bih pravio problem da nam se pridruzi i muskarac.

Desetar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa mislim da je svako od nas nekad razmisljao o tome medjutim problem je naci vise ljudi koji bi se "okupili" jer ne odgovara svako svakom!

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako mozze sa shest breskvica, onda da !! Mr. Green

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

budidobar je napisao/la sledeće:
ako mozze sa shest breskvica, onda da !! Mr. Green

eeeeee kamo srece da postoji jos jedna ovakva breskvica,ali nema samo jedna postoji.... pa koliko vidim samo ti preostaje jedna breskvica... Wink

Desetar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sad jedna ali zato verovatno vredna!!!

denis87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 31 Maj 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volio bi grupnjak bez ijednog dečka osim mene.....

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 07, 2006 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikaki grupni sexovi ne dolaze u obzirima a kad ste vec pomenuli sex moj pupa vec uveliko zagreva atmosferu

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 4:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikakav grupni sex ne dolazi u obzir!!! Po tom pitanju sam jako sebicna i osetljiva... Pa njega ne sme da pipnu,a kamoli da ga ljube ili.... jooooj pa tacno bi ih sve ubila redom.. hhahaha nikako!!!! On je samo moj i ja njegova... Dovoljni smo samo nas dvoje i niko nam drugi nije potreban....

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebi nikad na grupni sex pristala. Meni je dovoljna jedna osoba a tj. moj dragi

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Grupni sex ne volim ni ja, samo ako su samo zenske i ja jedini muskarac onda bi bilo ok Wink

bobi_g
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 10 Jan 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 4:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...grupni sex je nesto fantasticno.Sto vise njih ucestvuje to lepse,ne bih nikad verovao da nisam probao.Za grupnjak uvek spreman.

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da se ne bih mogao da nadjem toliko devojaka za grupnjak...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Grupni sex... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Strana 10 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon