:: |
Autor |
Poruka |
Srpkinja80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 27 Mar 2005 Poruke: 51 Mesto: Stuttgart
|
|
Isto bas lep grad Arandjelovac....Dobar rostilj hehe
|
_________________ srce Beograda |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
jaoj ja taj grad obozavam super je ....
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
i grad je lep..a i onaj hotel je divan...hotel Park ako se ne varam..bila sam tu i psetila sam manastir Oplenac...predivno mesto..a i bio je tu jedan momak...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
ststeva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 21 Mesto: Arandjelovac
|
|
ja zivim u arandjelovcu i sve je sivo i monotono nista se ne desava
|
_________________ Samo ZVEZDA |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Ja sam u Arandjelovcu od avgusta 2003. i mogu vam reci da nije los grad, polako upoznajem grad, ok je. Ako mozete posetite ga obavezno...
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Bio sam kao mali na pripremama u Aranđelovcu...Zanima me da li još uvijek postoji slastičarna Zelena jabuka, tamo smo svako veče odlazili na predivne sladolede
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | Bio sam kao mali na pripremama u Aranđelovcu...Zanima me da li još uvijek postoji slastičarna Zelena jabuka, tamo smo svako veče odlazili na predivne sladolede |
Postoji i mogu ti reci da je veoma dobra, jos uvek su im extra sladoledi, a kupovi su jos bolji, samo sad bas i nije sezona. Neces se pokajati ako ponovo navratis, sigurno...
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
E da bar mogu, baš bi volio. Još uvijek negde imam ukras sa sladoleda još sa svojih prvih priprema, ponjeo bih ju sigurno kad bi opet dolazio.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Arandjelovac je grad bogate istorije, divne prirode..uh...kako bih volela da bar jos jednom odem tamo
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
bila sam u arandjelovcu 2 puta na dve ekskurzije smo imali izlet tamo ..... bili smo i na oplencu .......... a i svidja mi se onaj park u arandjelovcu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|