:: |
Autor |
Poruka |
ekonomista9 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 97

|
|
Cao svima!!Imate li od Kemala Malovcica-opet lipe cvjetaju, opet ljubav miris siri?Tako nesto!!i od Hanke Paldum:Nije to prvi put..?
A ako vama treba neka pjesma koju nemate napisite mozda ja imam pa cu vam poslati!!
Hvala i Pozdrav
|
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ta pesma od kemala se ne zove tako,nadji naziv pa javi,a Hanka ce biti u Muzickim zeljama
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Hanka je u Muzickim zeljama
|
|
 |
Gost
 |
|
|
[quote="ekonomista9"]Cao svima!!Imate li od Kemala Malovcica-opet lipe cvjetaju, opet ljubav miris siri?Tako nesto!!i od Hanke Paldum:Nije to prvi put..?
A ako vama treba neka pjesma koju nemate napisite mozda ja imam pa cu vam poslati!!
Hvala i Pozdrav[/quote]
Ekonomista, javi mi se na MSN pa cu ti poslati pjesmu. :wink:
MSN_Messenger mi je : marsunnia@hotmail.com
|
|
|
|
|
 |
ekonomista9 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 97

|
|
Ej legendo, ja ti nekoristim puno comp pa mi je to procedura da ti se javljam pa da mi saljes.Ajd njima ovdje na sajt posalji pa nek postave oni u muzicke zelje molim te.HVALA
I HVALA NA PJESMI OD HANKE!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|