:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Kako se vec uveliko prica, posle referenduma tj proglasavanjem nezavisne crne gore, raspasce se Fudbalski Savez Srbije i Crne Gore (FSSCG).Nakon toga, nastace dva nova saveza: Fudbalski Savez Srbije (FSS) i Fudbalski Savez Crne Gore (FSCG).Kakva su vasa ocekivanja od buduceg Fudbalskog Saveza Srbije?Hoce li se neke stvari promeniti na bolje ili ce sve ostati u senci ovog prokletog svetskog prvenstva u Nemackoj?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Ja mislim da ce biti bolje (glavno da nece vise pevati Hey Sloveni). Imamo dobri mladi Fudbaleri (U-19,U-21).
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
hulio_salinas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 239 Mesto: Smederevo
|
|
Stvari se 100% menjaju na bolje. Stvorićemo snažan tim, koji neće više biti žrtva politike. Nema više igrača koji moraju igrati (Savo Milošević), jer je ostalo sve što vredi. Biće bolje!
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Da li ce sve ici bez politike i korupcije?Ovo je ipak Srbija...Da li ce se neke krupnije zverke iz naseg fudbala povuci i samim tim odreci se raznih prihoda iz "sportskih desavanja"...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
sudija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 24
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 77 Mesto: Tamo daleko...
|
|
Sve je isto, samo njega nema....
Isto ce biti
|
_________________ Samo opušteno |
|
|
|
|
markan_bbb Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 100
|
|
hm ne znam... možd bude bolje, možd lošije, ovisi kak vam i jednima i drugima krene... normalno da će srbija biti jača nego crna gora, al neke od najvećih zvijezda jugoslovenske reprezentacije su bili crnogorci (kolko sam ja čuo), npr. Predrag Mijatović
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
A daj Bože da bude bolje, mislim da ćemo morati malo samo da pričekamo jer će kvalifikacije vrlo brzo i videćemo šta su napravili u ovako kratkom vremenu
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Voleo bih da konacno promenimo boje dresova i otkacimo se od proslosti. Crveni dresovi za novi pocetak, napred SRBIJA!!!
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
12/07/2006 | Izvor: B92
FSS punopravni član UEFA
Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Miroljub Rajić opisao je odluku UEFA da primi Srbiju kao punopravnog člana „istorijskim datumom za srpski fudbal“. Izvršni komitet UEFA potvrdio je u sredu da je Fudbalski savez Srbije legalni naslednik Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore posle sastanka u Berlinu.
„Ovo je istorijski dan za srpski fudbal. Od danas smo punopravni članovi evropske fudbalske familije i veoma smo ponosni na to. Završili smo naše fudbalske odnose sa Crnom Gorom na najvišem nivou i sada kao nezavisna država, pokušaćemo da se Evropi i svetu predstavimo u najboljem mogućem svetlu. Fudbal u Srbiji ima veliku istoriju, to je naš glavni sport i verujemo u uspešnu budućnost“, rekao je Rajić.
Srpski savez menja fudbalsku asocijaciju Srbije i Crne Gore koja je prekinula sa radom krajem prošlog meseca. Fudbalska asocijacija Crne Gore je kandidat za članstvo u FIFA i UEFA. Fudbalski savez Srbije sa predsednikom Zvezdanom Terzićem učestvovaće u kvalifikacijama za EURO 2008. godine i u svim ostalim reprezentativnim takmičenjima bez crnogorskih igrača.
Prvu zvaničnu utakmicu Srbija će odigrati 16. avgusta u Pragu protiv Češke, pre prvog meča kvalifikacija protiv Azerbejdžana 2. septembra u Beogradu.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Definitivno sam misljenja koje je juce Grbic izneo, vezano za odbojkasjku reprezentaciju Srbije...Da bi igrao za jednu reprezentaciju, da bi branio zastavu zemlje koju nosis, tu zemlju moras osecati kao svoju.Jedino ces tada igrati svim srcem. Bilo je previse polemike, politike i cega sve ne u sportu, a poonajmanje pravog sporta.Sada smo ostali "nezavisni" dobili smo novu himnu, nove igrace i bolje da iz mora mladih igraca odaberemo ekipu koja se nece sigurno iz prve dokazati, ali ce imati punosrce volje i zelje za igrom i dokazivanjem nego masu tromih igraca koji su dosli na prvenstvo tek da bi se odazvali pozivu i prosetali terenom...Sigurna sam da ce doci do pozitivnih promena
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Edigis83 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1345
|
|
Ovako je svakako bolje!!
Svako svojim putem