:: |
Autor |
Poruka |
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Jako bih volela kad bih imala pesmu Eleonora od Djordja Balasevica
:crybaby:
Hvala unapred!
:k: :i: :k: :a:
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma ti je postavljena ovde. Samo za sledecu pesmicu moras da imas preko 100 postova, takva su pravila.
|
|
|
|
|
|
Hvala za Eleonoru!!!!!!!!!!!!
:naklon:
Je l mozete da nadjete pesmu Marina od Balasevica,ona je bas stara,ali je prelepa!
:naklon:
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma ti je postavljena gde i prethodna. Znaci klikni ovde.
|
|
|
|
|
|
Hvala!hvala!hvala!hvala!Hvala!Hvala!Divni ste!E kad bi mi jos nasli pesmu Trn i Ruzica to je duet Cece Slavkovic i Osvajaca :blob: :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :blob7: :blob8:
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Pesma ti je postavljena OVDE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala,vi ste stvarno divni.a je l imate od Cece Slavkovic Dan ili dva pobednicku pesmu sa festivala u Zrenjaninu
:438:
hvala unapred
|
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Pesmu sam ti postavio OVDE
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
|
|
|
:hello1: hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala..................................................
A je l imate od Cece Slavkovic i Osvajaca Jedan je tuzan broj,to je iz filma Volim te najvise na svetu,tako da se mozda zove i Volim te najvise na svetu(pre ce biti da je ovo prvo)
Hvala vam unapred,divni ste!
:love1: :wav: :greenjumpers:
:wave:
|
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja sam nasao samo jedan duet Cece Slavkovic & Osvajaca, a pesma se zove "Trn i ruzica".
Ako si na tu pesmu mislila, mozes je skinuti OVDE
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
|
|
|
Nije to to,Trn i ruzica sam vec dobila od vas,nema veze,hvala u svakom slucaju.A je l moze kao zamena od Balasevica Za trecu smenu.Hvala unapred.Veliki pozdrav i kiss svima! :happy7:
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesma ti je postavljena by Doktor.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|