:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
cula sam juce mnoge stvari o ovom gradu zbog kojeg mi se vise i ne svidja onoliko kao pre...
no, bez obzira na sve to ..njena lepota ostaje
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
bila sam u veneciji dva puta...zadnji put pre tacno mesec dana.ja sam odusevljena...meni je to najromanticniji grad.istina vec su kuce malo oronule.vidi se da ih vlaga vec posteno 'nagriza' i da ima vise glisera nego gondola ali meni je i dalje veoma lepa...jako sam bila srecna dok sam se setala po onim mosticima...ali mislim da je to mesto na koje treba ici sa momkom ili devojkom da bi ti dozivljaj bio potpun.
i naravno u prvom kaficu gde sam usla naletela sam na konobara koji se malcice patio s engleskim da bi na kraju pitao odakle sam.kad sam rekla da sam iz srbije njegov odgovor je bio :" pa sto ne kazes da se ne patim vise"
svuda nas ima.....
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Posetila sam konacno i Veneciju.Ona se mora videti, ne moze se opisati recima..
|
|
|
|
|
|
soniuccia Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 720 Mesto: Negde
|
|
Bila sam u Veneciji pre 2 god..... Ne mogu reci da mi se nije svidelo, ali mislim da je to grad u kojem je dovoljno ostati 5-6 dana, ako ostanete duze postane nekako dosadno, osim ako ste neki teski romantik.....
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Isti slucaj, bio sam u Veneciji pre dve godine na ekskurziji i nisam bas nesto posebno odusevljen. Sve je to lepo da odes pogledas i vratis se kuci
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Venecija zaista lepo izgleda na slikama. Ipak ne svidja mi se cinjenica da se u veliki broj zgrada ulazi prakticno "iz vode". Na televiziji se takodje moze cesto videti potopljen trg Svetog Marka. Nadam se da cu ovaj grad posetiti pre nego sto potpuno potone, kako mu mnogi predvidjaju.
|
|
|
|
|
|
danij Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jan 2005 Poruke: 557 Mesto: SABAC/SCG
|
|
Venecija je zakon...Bila sam tamo u aprilu i odusevila sam se!!!
|
_________________ *D*a*n*i*j*e*l*a* |
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
bio sam dva puta i ogorcen sam
grad je ljep, malo smrdi samo
ali su nas oba puta dobro zeznuli italijani
pa smo potrosili mnogo mnogo novca
nikad vise
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
bila sam u veneciji 88 godine ............. vozila sam se gondolom, bila na trgu svetog marka odusevljena sam .................. grad potpuno drugaciji od onih koje vidjamo svakodnevno ............. ne moze da se opise tamo treba otici pa videti
|
|
|
|
|
|
kresoo Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 7
|
|
mene venecija nije odusevila.Bolo je kisno a grad je izgledao nekako bljak.Miris grada nije za pohvalu....
|
|
|
|
|
|
Kipranka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2006 Poruke: 108
|
|
Venecija ne smrdi..to nije tacno...
Predivno mesto za obilazak...I nece potonuti..grade se brane u moru koje ce to spreciti...
|
|
|
|
|
|
prase Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd
|
|
Grad je stvarno predivan. Meni je odusevila crkva Santa Maria della Salute. Ono je neopisivo. Ne zna se da li je lepsa spolja ili unutra.
|
|
|
|
|
|
|