www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moja annamariya kuma prešla V spratić
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anci moja draga,bravooooooooo.kako uradi to Mr. Green samo ti nastavi tako,pa ces ih sve prestci hehe.cestitam ti od srca. :zagrljaj:

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

Toplica Milan
Banovan!

Balkanska korida
Balkanska korida

Godine: 52

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Senje - Cuprija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam.
:120:

† Gospode Isuse Hriste sine Boga živoga pomiluj mene grešnoga.

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja rimopartnerice, svaka čast... tako brzo si prošišala da nisam uspio prije ni primijetiti. Smile Wink

..::[ TuCko ]::..
~Brat Slatke Breskvica~
~Brat  Slatke Breskvica~

Godine: 36

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: Novi Sad/Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene samo tako nastavi Razz

Kikibombona
Zvezdana prašina
Zvezdana prašina

Godine: 40

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka casssttttt! Ne poznajemo se al redovno nalecem na tvoje postove na Trac partijici.. Eto, dodji na kafu Smile. Sve naj..zleim ti jso puno puno postova i ludog druzenja

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam svima! koliko vas samo ima Shocked Mr. Green
Ivankamaza moja, ako mi ti pomažeš pojest ćemo mi i tog slona Laughing samo nek je od čokolade!
Kumche, a što ću? kud svi tu i ja! Laughing 8) hvala na čestitci!
Mala zvezdica, prijateljice moja, puno ti hvala! velika pusa za tebe draga! Wink
Toplica Milan - puno hvala!
Mojem partneru u rimi isto puno hvala! eto počela sam juriti, moraš me uloviti! Mr. Green
Tucko i tebi puno hvala!
Kikibombona hvala draga! da i ja često nalećem na tvoje postove, stvarno bi bilo vrijeme da popijemo kavicu i malo se upoznamo! Mr. Green

smokvica84
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 17 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubavi moja, čestitam ti od srca, samo nastavi tako da pičiš i daleko ćeš dogurati Wink

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 2:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smokvice srećo moja! puno ti hvala! puno te volim! pusa!

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam annamariya!samo tako bre!jos vise da nam pises Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oooo pa hvala puno frende! Mr. Green

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 8:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene samo napred Anna Mr. Green

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala delija naš! Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moja annamariya kuma prešla V spratić Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon