:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Vise nista ne planiram, proslog leta sam imala milion planova medjutim izgubila sam jednu veoma dragu osobu i tada videla da jedan tren moze sve da promeni, zato od sada sta bude - bice
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
Nije dobro planirati,Jer uvek podje naopako,uvek suprotno od planiranog.
-Zato je moje misljenje:"Bolje ne planirati pa se iznenaditi dobrom,nego izplanirati,pa se razocarati u lose"
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Citat: | "Bolje ne planirati pa se iznenaditi dobrom,nego izplanirati,pa se razocarati u lose" |
jedna jako pametna izreka!!
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Planiram NEKAD neke bas vaznije stvari...
Inace ne volim da planiram...Kad je neplanirano,uvek ispadne bolje nego kad planiram...
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Retko kad nesto zaista isplaniram i uradim. uglavnom volim da sve prepustim slucaju, pa sta bude neka bude. kad isplaniram, osecam pritisak
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Itekako, ali neću vam otkrivati sad svoje planove
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Jedan od planova mi je da sto pre, kad budem imala novcanih mogucnosti, pomognem jednom mnogo bolesnom decku koji boluje od cerebralne paralize a dace Bog i mnogo vecem broju ljudi da pomognem
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Moj plan je prestati razgovarati s ljudima koji to ne zaslužuju...
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
imam mnogo planova
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
novi plan - dati uvjet/uslov prije ljeta tako da ne moram više učiti i onda idem na more od 15.7 pa sve do 1.10. dobar plan, a?
|
|
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
planiram da ne propustim cecin koncert na uscu
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Nikad nista ne planiram, jer kad god nesto isplaniram nista ne ispadne tako kako sam zamislila.....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|