:: |
Autor |
Poruka |
hulio_salinas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 239 Mesto: Smederevo
|
|
Verovatno ste svi čuli da će ove godine biti biran najbolji mladi fudbaler šampionata. Ovo će biti prvi put u istoriji svetskih prvenstava...
Konkurenciju čine svi oni rođeni posle 01.01.1985.
Predlozi?
Lično, Fabregas...
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Leo Messi.
Ili Wayne Rooney?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
vedrancar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 66 Mesto: SUBOTICA
|
|
Dusan Basta
|
_________________ RADIKALNO BOLJE |
|
|
|
|
markan_bbb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 100
|
|
nijedan mladi igrač se nije posebno istakao na ovom SP-u, stara garda im je pokazala... al ak već netko onda je i moj glas za Fabregasa
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Hmm...
Ne znam koje godiste je C. Ronaldo... Ja mislim da je on najbolji od mladjih fudbalera.Mesi je strasno dobar igrac ali on skoro nije ni igrao.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Ronaldo27 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City
|
|
C. Ronaldo sto posto!
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
C. Ronaldo je rodjen 05.02.1985.
Moze dobit i Oscara koliko se naglumio...............
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
|
|
Tehnička komisija Međunarodne nogometne federacije (FIFA) i navijači izabrali su šest igrača koji konkuriraju za nagradu za najboljeg mladog igrača Svjetskog prvenstva u Njemačkoj.
U konkurenciji za veliko priznanje ostali su Ekvadorac Luis Valencia, Portugalac Cristiano Ronaldo, Argentinac Lionel Messi, Nijemac Lukas Podolski, Švicarac Tranquillo Barnetta te Španjolac Cesc Fabregas.
Messi, Ronaldo i Valencia su ušli su u izbor zahvaljujući najvećem broju glasova koje su dobili u anketi na internet adresi www.FIFAworldcup.com, dok su se Barnetta, Fabregas i Podolski na toj listi našli odlukom specijalnog žirija FIFA-e...
Na posljednjem SP-u u Japanu i Južnoj Koreji najboljim mladim igračem proglašen je Amerikanac Landon Donovan. U Francuskoj 1998. godine najbolji je bio Michael Owen, a četiri godine ranije Nizozemac Marc Overmars.
Na World Cupu u Italiji 1990. godine najbolji mladi igrač bio je Robert Prosinečki, tada reprezentativac Jugoslavije. Među osvajačima ove nagrade bili su i Pele (1958), Franz Beckenbauer (1966), Antonio Cabrini (1978), Enzo Scifo (1986)...
izvor: http://sp2006.net.hr
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Ja bih rekla Mesi..ili mladi glumac Ronaldo
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
borox Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 422
|
|
nazalost nije se naigrao ali definitivno moj glas ide za messija
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ma koji Mesi...skoro i da nije igrao.Ni onaj Fabregas se nije pokazao bas najbolje...Jedino su C. Ronaldo i Podolski pokazali znanje, talenat i potencijal.Dakle, moj glas ide C. Ronaldu.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Mislim da sam danas negde procitao da se koplja lome oko Mesija i Ronalda. Po mom misljenju Mesi je cudo od igraca i da je igrao bio bih apsolutno za njega. Ali posto pametni selekttor Argentine nije stavljao decka u igru onda mislim da je pravednije da Ronaldo bude proglasen za najboljeg mladog igraca SP. Ipak je covek igrao svaku utakmicu i to je dobro igrao, osim ove poslednje kada se okusao u "glumackim vodama"
|
|
|
|
|
|
|