:: |
Protiv Holandije ocekujem |
pobedu. |
|
50% |
[ 14 ] |
neresen rezultat. |
|
10% |
[ 3 ] |
poraz. |
|
39% |
[ 11 ] |
|
Ukupno glasova : 28 |
|
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Ma Petkovic je ispao budala.Ubacuje Koromana tek na kraju I poluvremena.Kezman i Milosevic su odigrali slabo u napadu iako su imali odlicnu podrsku Djordjevica.Nisu ni holandjani bili nista bolji, stavise, onaj gol ih je usrao.Imali su posle toga jos nekoliko dobrih prilika ali imali smo i mi.Valjda ce se posle ove utakmice opametiti i malo spremnije docekati mec sa argentincima.
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Mi svo ovu utakmicu trebali da pobjedimo. Za holandiju jedino Bommel sto je bio dobar. Ostalo sve nule. Petkovic se zaznuo sa startnom postavom. Koroman je treba od pocetka da igra.
Bili smo bolji od njih, ali eto primili smo onaj go koji nismo trebali da primimo.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
PanjeviMC Iskusni član

|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752

|
|
Bajadk je napisao/la sledeće: | . Za holandiju jedino Bommel sto je bio dobar. Ostalo sve nule. Petkovic se zaznuo sa startnom postavom. Koroman je treba od pocetka da igra. |
Kazes Bommel?
Ma sta ti je Robbena nitko nije znao zaustaviti...
Sto se tice pocetne postave tu si u pravu...Koroman je po meni puno vise pokazao...
|
|
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Ma na toga sam i mislio
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
steta sto nismo malo hrabrije odigrali. Trud, borbenost i zelja su bile prisuten ali na zalost ne i kvalitet. Jednu smo gresku skupo platili
|
|
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
Tekma je završena. Lock.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|