www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Srecan Rodjendan NenadeeeeeeeeeeeeeeeeS
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 10, 2006 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srce moje drago,
sta jos da ti kazem,a da se ne ponavljam,jer su vec pre mene Dule i Sanja sve rekli...
Koliko vredis znamo mi koji imamo cast da te poznajemo i imamo za prijatelja...
Zelim ti samo najbolje u zivotu...i da ti se ostvare sve zelje...ako ne sve...a ono bar ona najbitnija Wink

Srecan rodjendan Nesice :redlips: :zagrljaj:

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 10, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke i od mene i sve najbolje...ne bih da pisem stihove ali ti iskreno zelim sve najlepse u zivotu i Srecan Rodjendan!! Very Happy

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 10, 2006 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan rođendan ti želim i ja!! Nek ti se sve želje ostvare!! Mr. Green

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 10, 2006 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan Neso, zelim ti da ti se ostvare svi snovi i zelje. Zelim ti puno zdravlja, ljubavi, srece, para i sve sto pozelis sam sebi zelim ti i ja :zdravica:

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 10, 2006 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan rodjendan.neak ti se sve zelje ostvare

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 4:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam svima na prelepim cestitkama i zeljama, to je jedino sto posle svih ovih poruka mogu da kazem, zaista mi je zadovoljstvo sto neke od vas poznajem licno, a takodje se radujem i tome sto cu neke od vas tek upoznati, jer da nije vas, ne bi bilo ni mene, a ni ovog sajta, ni druzenja, ni ljubavi, to jednostavno ne bi bilo to i zato hvala vam jos jednom od srca Embarassed

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa srecan rodjendan i od mene.
Puno zdravlja, radosti.....i jos puno, puno rodjendana.....!!!!!!!!!

Razz Razz Razz

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne kasnim, znas i sam....ali da se oglasim i ovde....moje zelje znas...pa ti zapni i ispuni ih sam...srecan ti rodjendan sefe...i... Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Srecan Rodjendan NenadeeeeeeeeeeeeeeeeS Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon