:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Neso,zelim da ti pozelim Srecan Rodjendan i da ti se sve zelje ovoga sveta ostvare
______*****______*****________
____*********__*********______
___***** Man kann alles *****____
___*******vergessen********____
____****nur Eines nicht:****______
______*** einen lieben ***_______
________**Menschen **_________
__________*wie dich!*___________
____________*****_____________
_____________***______________
______________*_____________
_____*hdl*___*hdl*____*hdl*___*hdl*____
___*hdl*______*hdl*_*hdl*_______*hdl*__
__*hdl*__________*hdl*__________*hdl*__
__*hdl*________________________*hdl*__
___*hdl*_____*hab dich lieb!*_____*hdl*___
____*hdl*____________________*hdl*____
______*hdl*________________*hdl*______
________*hdl*____________*hdl*________
__________*hdl*________*hdl*__________
_____*hdl*___*hdl*____*hdl*___*hdl*____
___*hdl*______*hdl*_*hdl*_______*hdl*__
_____*hdl*___*hdl*____*hdl*___*hdl*_____
___*hdl*______*hdl*_*hdl*_______*hdl*___
_____*hdl*___*hdl*____*hdl*___*hdl*_____
___*hdl*______*hdl*_*hdl*_______*hdl*___
__*hdl*__________*hdl*__________*hdl*___ **
:new-bday: :redlips: :ljuuuubav:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Oooo Neso druze, zelim ti naravno sve najbolje u daljem zivotu, da imas sto manje posla a sto vise vremena za stvari koje te cine srecnim. Puno srece u ljubavi, para a sve ostalo ce doci samo.
Evo od ComiX-a jedan skroman pokloncic, tek da se nadje
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Neso, pa sad si matoriji za godinu dana!
Zelim ti srecan rodjendan, puno zdravlja, samo srecu na svim poljima! Puno para! I naravno-puno ljubavi.
Od srca ti zelim da ti se sve zelje i svi snovi ostvare, jer osoba koja ima tako veliko, a tako dobro srce kao ti, ne zasluzuje manje od toga!
Da si nam ziv, zdrav, veseo i da se druzimo joj duuuuugo, dugo! :new-bday: :hello1: :occasion6: :occasion5: :occasion9: :occasion7: :wav: :greenjumpers:
ps. a da prebacim ja sve smajlije ovde?!
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
E pa Neso za malo ja ov da nevidim i da zaboravim
Vidim niko ti nije doneo tortu ....cak ni recitovao nije niko
Nema veze ja cu to sve da nadognadim
E ovako
Zaboravi svu tugu,muku i boli. Na danasnji dan samo voli. I ne dozvoli da ti zelje iko kvari, na danasnji dan sve ih ostvari .
SRECAN TI RODJENDAN !!!!!!!
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Ja ne znam da crtam tako lepe slicice i pisem tako lepe stihice. Kod mene je po nekad problem i da se obicnim tekstom izrazim da me svi razumeDu , pa cu i sada probati da jednostavno kazem sta osecam i sta mi lezi na dusi, mada se to recima, a kamoli slovima moze opisati.....
Bilo je to pre.... nem ni sam pojma.... 4...5....a mozda cak i 6 godina kada sam seo i pokusao da napravim moj prvi sajt. U to vreme sam imao, danas pokojnog Bog da mu Dusu prosti, komsiju Dragana koji je bio eksperta na tom terenu i imao svoj sajt sa jednim malim ali jako dobro posecenim forumcicem. I tako, ne znajuci nista ko tele, isao sam na taj forum i postavljao pitanja kako gde sta kad da uradim kad nesto nisam znao. Moze se zamisliti da je tih mojih pitanja bilo mali milion .
Mnogi su tada odgovarali na ta moja pitanja. Neki su odgovarali i korektno, a neki pa su se ismejavali i podjebavali i tako to, kako to obicno biva kad se neko pravi vazan da zna pa uhvati neku neznalicu i pocne da se izivljava nad njim.....
Medju tim ljudima koji su odgovarali, bio je i jedan mladi deckic, koji je skoro mogo da mi bude i sin kako se uspostavilo kasnije. Vrlo brzo se videlo da taj decko poksava dati sve od sebe da pomogne drugima, da mu ni jedno pitanje nije glupo, da je umeo da pise i romane kako ce nekom objasniti neke stvari.
Na zalost, komsija mi je umrao nakon teske bolesti, ali u medjuvremenu je taj deckic mene pozvao na svoj forum, koji je tada bio poznat kao IT-emisije Polarotor koja se tada (a mozda i danas jos, nem pojma) emitovala na nasim TV-stanicama.
Dosao sam tamo i upoznao sam jos MNOGO ljudi koji su, kao njihov gazda i vlasnik foruma, imali isti stav kao i on, a to je bilo da se svakom pocetniku pruzi MAKSIMALNA pomoc i da na tom forumu "ne postoje glupa pitanja, vec samo glupi odgovori". Brzo se na tom forumu stvorilo veliko prijateljstvo izmedju svih clanova. A posebno izmedju mene, vlasnika tog foruma i Serbian Fightera, danas poznatog kao vlasnika burek-foruma (preko kojeg upoznado i Sanjicu )
Za mnoge stvari sam se u zivotu pokajao, od mnogo ljudi u zivotu bio izneveren i mnoge dane mog zivota sam proklinjao, al TAJ dan, taj dan kada sam prvi put izmenio nekoliko redova utipkanih preko tastature u tom forumu, taj dan je mnogo sto sta u mom zivotu promenio.
Pretpostavljam da su sada vec mnogi videli o kome je ovde rec. Jedinstveni karakter jednog ljudskog bica, covek sa tolikim srcem, dete koja svaka majka moze samo da pozeli da rodi i na koje i roditelji i svi mogu biti ponosni da ga imaju, a posebno ponosni mogu biti njegovi prijatelji na njega i svakom je velika cast poznavati jednog takvog coveka, koji nikad nije pogazio svoju rec, koji nikad nije slagao, nikad nikog nije uvredio, nikad nije odpsovao (ok, mene otera cesce u pm, al nije on kriv za to (Sanjica ga naucila tako ) ) i koji je za svoje prijatelje u stanju, da moze i ziovt da da, verujte mi da bi ga TAJ dao!!!
Rec je o nasem NenadS-u, Nesi, Nenadu Strainovicu, Nenad®-u i kako god se on jos zvao i pod kojim imenom on jos poznat bio, i koji danas slavi rodjendan. On jeste i ostaje JEDINSTVEN
Kao sto sam rekao, sve sto covek oseca se ne moze opisati recima a kamoli napisati slovima jer su to neopisivi osecaji za tog coveka bez kojeg ovaj forum i ovaj sajt i ovo mesto ovde kao sto je ovo nase, nebi postojalo.
Neso, od srca ti zelim sve sve sve najbolje u zivotu, da te sreca prati (ako je iko zasluzio onda si to ti), puno puno ljubavi, zdravlja i veselja u zivotu da imas. Da ti se sve zelje koje GOD imas ostvare i da nam ostanes takav kakav jesi i ne dozvoli nama (pogotovu meni ne) da te kvarimo vise dosta smo te iskvarili i mislim da je sad dovoljno. Nemoj, nece nam se svidjas posle vise
Ajd ko te sisa vise, ovo maltene ispade ko ljubavni roman... samo jos da te pitam os' se udas za mene Nek ti je sa srecom ovaj danasnji dan
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
E pa red je da se nadovezem posle Duleta, posto sam ovde medju nasom ekipom, druga koja te najduze poznaje...
... I tako se mi upoznasmo preko tog cuvenog bureka, Car, Nesa i ja. I tako jednom mene Dule udade i postade mi kum za pelene, a Nenad mi postade glavni kum. Od tad se mi kumujemo... Malo vise od 3 godine vec. Pih ala vreme leti. (Dule ovo je na tvoj racun ) Ti kume znas da nisam ja ta koja te je upropastila, a i da te nisam nikad ucila da psujes Duska, on nas je oboje upropastio. Mi smo bili tako mirna i dobra deca dok njega nismo upoznali...
Elem, kume dragi, SRECAN TEBI RODJENDAN, da si nam ziv i zdrav, uvek srecan i nasmejan, da ti se ostavre sve zelje koje do sad nisu ili bar ona jedna, znamo mi koja. I hvala ti kume na svemu, na iskrenom prijateljstvu, svako ko te zna, zna i o cemu pricam, oni koji te ne znaju, ne znaju ni sta propustaju i koliko je zadovoljstvo i cast imati te za prijatelja!!! Hvala ti sto si uvek bio Andjeo cuvar ovog naseg malog kutka, nadam se da ces jos dugo to i ostati! Nadam se da cemo se jos dugo godina druziti ovde, a i uzivo!
Jos jednom kume, srecan ti rodjendan i sve najlepse zele ti Sanja & Joca!
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
E pa Neso, da se i ja pridruzim cestitkama, zelim ti puuuuno zdravlja, sto je najbitnije, a zatim i ljubavi, srece, da ti se ostvari vecina želja (ne može sve, ostavi nesto i za sledecu godinu ), a para...pa naci ce se dovoljno
Sve najbolje
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Srećan rođendan Nešo.
Da si ti nama živ i zdrav mnogo godina
i da mi dalje majstorski obavljaš svoj deo posla na ovom našem sajtu.
Čestitram još jednom.
|
Poslednja prepravka: Toplica Milan datum Sub Jun 10, 2006 6:27 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Srecan ti rodjendan Nesho...
Da ti se ostvare sve zelje shto ih zamishlash...
Zelim ti da imash sve u zivotu a najvishe ljubavi i srece i zdravlja...
|
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
e pa neso (moj isto takozvani stari stari prijatelj,kao sto su dusan i sanjica) pridruzujem se cestitkama od srca.
zelim ti sve najlepse sto se pozeleti moze,naravno na prvom mestu ti zelim duuuuuuuuuuug i zdraaaaaaaaaaaaaaav zivot!
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
I ja ti želim srećan rođendan i sve najbolje i da ti se sve želje ostvare
ps.umalo se ne rasplaka na čestitku Cara Dušana Silnog
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Srećan rodjendan Nešo. Sve najbolje ti želim. Puno sreće, ljubavi i para a sve ostalo što ti treba možeš i da kupiš.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|