:: |
Autor |
Poruka |
Pozarevljanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Apr 2006 Poruke: 17
|
|
I ja sam protiv jadranske lige.
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Culi ste sta je rekla legenda - Sale Djordjevic - tako samo odmazemo svojoj kosarci. Unistavamo svoju ligu. Treba je ukinuti.
|
|
|
|
|
|
milos308 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 35
|
|
pravo da vam kaszem ona je korisna samo za klubove bivse sfrj
|
|
|
|
|
|
djsashe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 142
|
|
Zasto ne?I mi imamo sto da pruzimo
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
bosnovi je napisao/la sledeće: | jadranska liga je super stvar jer samo zajedno možemo da opstanemo kao što smo bili nekad u jednoj državi |
Hehehe...Gde ti zivis...To je bilo nekada davno (ako je uopste i bilo) ali sanse da to bude opet tako jednake su nuli (0).
Ja, licno, ne podrzavam ovu ligu jer po meni to je neko malo Balkansko prvenstvo.To je lep pokusaj najboljih klubova iz bivse SFRJ da se kosarka na ovim prostorima objedini ali to je prosto nemoguce.Najbolje je da svako ima svoju ligu, a ako hocemo da ovi klubovi igraju medjusobno, tu je Euro Liga.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
tako je. svako treba da ima svoju ligu, pa ako nam se lige pokazu kao kvalitetne srescemo se u evropi.
|
|
|
|
|
|
bosut2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 52
|
|
Jadranska liga nije resenje za nasu kosarku ali nije ni resenje da nam liga ima samo 3-4 jaka tima.treba reorganizovati sistem i ulagati u nove centre.
|
|
|
|
|
|
djsashe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 142
|
|
Svi idu napred,zato J.Liga DA
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Ukoliko prvak bude isao u Evroligu, onda i ima smiska a ovako je beskorisna i samo unistava nase klubove i ligu!!!
|
|
|
|
|
|
kosima de urawa Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 160
|
|
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
definitiwno sam protiv.
unishtawamo domacu kosharku...
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
prase Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd
|
|
Ja licno sam protiv. Stalno neki incidenti, frke, problemi. Ovaj ne moze da igra u Hrvatskoj zbog toga, ovaj zbog toga. A nasa liga samo propada.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|