:: |
Autor |
Poruka |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)

|
|
NEOBIČNO
Ruskinja u osmom mjesecu trudnoće počela rađati tijekom skoka padobranom.
Ruskinja Marija Usova odvažila se u osmom mjesecu trudnoće skočiti padobranom te je dobila trudove netom nakon skoka iz aviona. Marija je, prenose lokalni mediji, ignorirala upozorenja liječnika da u poodmakloj trudnoći ne smije skakati padobranom te je na nekoliko stotina metara visine iznad Moskve odjednom osjetila strašnu bol i počela rađati.
Htjela sam da moje dijete osjeti ljepotu slobodnog pada prije nego što se rodi. No, u jednom trenutku počelo me boljeti i umalo sam se onesvijestila. Pokušala sam skupiti noge, ali nisam mogla. Osjetila sam da dijete izlazi ispričala je Marija Usova.
Samo nekoliko minuta nakon što se spustila na zemlju, rodila je djevojčicu, koju je nazvala Larisa, i pala u nesvijest. Probudila se u bolnici. Majka i kći oporavljaju se od neviđenog porođaja u zraku. (zod)
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|