:: |
Autor |
Poruka |
Tutkutis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 67 Mesto: Podgorica
|
|
Imate li vas omiljeni zacin???
Sa kojim jelima kombinujete zacine i koje?
Imate li mozda neki recept tj. preporuku za neki dobar zacin?
Iz Grcke ljetos donesoh mnogo zacina medju njima je i njihov popularni zacin ZAZIKI mix - po njemu je dobio naziv i njihov najpopularniji sos ZAZIKI! Ima li ko recept za nasu vrziju ZAZIKIJA?
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Ja volim origano...Bas mi lijepo mirise, i obozavam ga na pizzi. A inace volim i basilico, to mi je najdrazi zacin. Jer ga u talijanskoj kuhinji najvise koriste. A naravno..hmm...vegeta mi ide u svako jelo.
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Bez zacina C-nista!
nema sanse da kuvam nesto bez njega. Navukla sam sve ljude ovde koje znam, da koriste zacin C, tako da ako neko odluci da ga uvozi-obogatice se.
Volim i origano u nekim jelima. I to je sve. Ne volim nesto zacinjenu hranu.
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Ja obozavam origano
Na pici je nezaobilazan, a stavljam ga u razne sosove od pecuraka, kad spremam belo meso u soku od limuna,...
|
|
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Ja sam sad u fazi trpanja majcine dusice u skoro sve sto pravim i sve mi je super...
|
|
|
|
|
|
Miss_Jones Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 314
|
|
Ne volim jake zacine. Moja hrana je najcesce na ivici bljutavosti.
|
|
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
|
|
Kako to mislis bljutava? Koristis li makar so?
|
|
|
|
|
|
redstars Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 18 Mesto: beograd
|
|
Sve mogu da pretrpim,ali onu mirodjiju.... !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
|
|
Uh, mirodjiju sam zaboravila, ne znam zasto ali je ni ja ne volim, a probala sam je samo jednom u nekoj salati. Mozda kad bih probala u nekoj drugacijoj kombinaciji, mozda bi mi se i svidela.
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
redstars je napisao/la sledeće: | Sve mogu da pretrpim,ali onu mirodjiju.... !!!!!!!!!!!!!!!! |
Ne znam zasto ne volite mirodjiju...ja ne mogu zamisliti kisele krastavcice bez mirodjije i slacice
A zacin koji je definitivno nezaobilazan u mojoj kuhinji je naravno zacinC
|
|
|
|
|
|
Miss_Jones Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 314
|
|
pachule je napisao/la sledeće: | Kako to mislis bljutava? Koristis li makar so? |
Ne, pijem onaj napitak sa dodatkom joda.. Salim se
Koristim razne zacine, ali samo u malim kolicinama. Iznenadio bi se da vidis koliko bocica i kesica sa zacinima ima u mojoj kuhinji. Ali, svaki traje godinama.
|
|
|
|
|
|
pekmescee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Jul 2006 Poruke: 5
|
|
ORIGANO , KARI, Beli biber, lorber,djumbir,mirodjija! Ja obozavam zacine uvek ih trpam u svako jelo! Kari je genijalan u svakom jelu a posebno ako pravis sosove i pecurke! Mirodjija je odlicna u krastavcima i u grasku! Beli biber uvek koristim mnogo je bolji od crnog! Na mesu je extra kad god przim, pecem meso ja stavljam preko beli biber , malo ga je teze naci u prodaji jer ga ljudi slabije koriste ali je mnogo bolji od crnog!
|
_________________ I'm down on my knees
Begging you to rescue me
Please stop me
Don't let me run
Surround me...Surround me...now |
|
|
|
|
|