www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moja jubav na 13-tom spraticu :322:
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 6:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao ljudi, sledeci put neka neko donese maramice, hvala. Mr. Green

@Doktor

Jubavi moja, hvala ti na ovoj prelepoj cestitci, na divnim recima, na iskrenoj ljubavi koju mi nesebicno darujes svakim danom. :322: Hvala ti sto si mi podrska u svemu, sto znas uvek da me oraspolozis, sto znas uvek sta treba da kazes, sto znas kako da me nasmejes, a i rasplaces. :322: Ostani zauvek to sto jesi, moj maji Andjeo! Vojim te! :322:

@All

E pa drustvo, ovo je definitivno najdirljivija cestitka koju ste mi do sad pisali, hvala Vam svima za to. Sta bi ja da nema Vas sviju. Smile Hvala svima sto ste tu, sto ste takvi kakvi ste, najbolji i naludji prijatelji koje covek moze da pozeli! Nadam se da ce nase druzenje da se nastavi, kako na sajtu, tako i van njega, jos dugo, dugo. Kazu da je covek bogat onoliko koliko prijatelja ima, ja sa ponosom mogu reci da sam jako bogata osoba, pored svih Vas i HVALA Vam svima sto ste moji prijatelji!!! Volim Vas sve! KISS :redlips2:

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 8:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno Cestitke i od mene samo napred Bravo Wink

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iako se ne poznajemo, iz do sada pročitanih postova sam zaključila da je sanjica_021 inteligentna osoba vredna poštovanja i divan prijatelj. Zbog toga ti od srca čestitam 13000 postova i želim da napišeš još minimum 5x toliko Smile

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 6:19 pm    Naslov poruke: sanjica_021 na 13-tom katu Na vrh strane Na dno strane

swe cestitke,neznam sha da ti kazem nego bravo.....johs mnogo posticha&spraticha&Lijepih trenutaka na domacem.de.......ostani takwa kakwa jesi,uwjek nasmijana.... cmoka:redlips:

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 6:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I od mene Congratulation sreco Smile
I nedaj se samo teraj napred Mr. Green

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa komšinice bio je red da se malo pdigneš brzo ćeš ti preći tu famoznu 13 zar ne čestitam i samo napred Smile

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvalaaaaaaaaaa Vam svima, bas ste slatki. Smile MOj colega ComiX ce da posluzi ko sta pije. Very Happy

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo colega ComiX stoji na raspolaganju svim dobronamernicima, koji bi svoje grlo da ovlaze sa po kojom casicom alkohola, onako stojecki, jer se brze primeti kad udara tamo gde treba.

Moje vredne koleginice iz uprave vredno sve to muckaju za vas, tako da verujem da im necete moci odoleti. Laughing

P.S. Ove sa slike su pred penzijom , ne se sikirajte, mi smo svi zgodni i sexy. Wink

A u ponudi nudimo sledece:

Za one koje aklohol mnogo pogori pa ne znaju gde ce, tu je nas ultra, Fancy kuvar Car Dusan Silni (zvani izdajica) koji ce mesiti pice i raznositi ih po potrebi. Wink

Nasa slavljenica Sanjica ce vas celo vece zabavljati sa novim urbanim turbo folk hitovima.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:lolj: Ja da zabavljam goste? A mogla bi kuma Boka. Mr. Green

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 08, 2006 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sanjice, pridružujem se čestitkama, želim ti sve najbolje od srca Razz Wink

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam sanjici na postove....
I na prelepoj ljubavi sa Jovicom....

Pozdrav, maja s

Very Happy Laughing Smile

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 6:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvalaaaaaaaaaa vam svima od srca. :305:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moja jubav na 13-tom spraticu :322: Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon