:: |
Autor |
Poruka |
Vista Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 56 Mesto: Banja Luka
|
|
SonjaBL je napisao/la sledeće: | Hej ljudi, zna li iko da li rade bazeni i koliko je upad ove godine? |
otvoreni su, upad je mislim oko 3-4 km ali je prepuno bilo, bar kada sam ja bio, prije desetak dana
|
|
|
|
|
|
SonjaBL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Apr 2005 Poruke: 28 Mesto: Banja Luka
|
|
Thanx Vista! Cula sam da ima i nocno kupanje ove godine? To bi bas bilo ludilo, ukoliko je istina naravno.
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Pomoć izgorijelom Domu kulture
Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik u svojstvu predsjednika Organizacionog odbora za obnovu Doma kulture u Gradiški koji je uništen u požaru krajem prošle godine, na sjednici u petak obećao je pomoć za obnovu ovog objekta. On je rekao da će sugerisati na sjednici Vlade RS da se za potrebu rekonstrukcije ovog objekta tokom ove i naredne godine izdvoji 500 000 maraka.
- Po hitnoj proceduri se mora obezbijediti projekat, dozvole za rad, raspisati tender za izvođača kako bi u ovoj i sljedećoj godini taj posao bio završen. Najveći teret će svakako pasti na lokalnu zajednicu ali ja vidim šansu za pomoć i kod susjednih opština, institucija BiH, državnih preduzeća kao što su «Telekom» i «Elektroprivreda», Saveza opština i gradova Rs te donatorskih programa, - rekao je Dodik posebno naglašavajući potrebu medijske podrške ovoj aktivnosti.
Domaćini su premijera upoznali s aktivnostima koje su na tom planu urađene ističući da je ostatak Doma očišćen a stručne institucije utvrdile da armirano betonska konstrukcija upožarenog dijela nije upotrebljiva nego se mora ukloniti do prve betonske ploče.
- Mi smo još uvijek u dilemi kojem gradjevinskom rješenju da pristupimo jer je dio objekta kojeg požar nije zahvatio upotrebljiv, o čemu ćemo se dogovoriti na sljedećim sjednicama. Naše procjene ukazuju da nam ukupno treba 2,5 miliona maraka, - istakao je Nikola Kragulj, načelnik opštine Gradiška dodajući da ustanove kulture funkcionišu u alternativnim objektima. Na sastannku ovog odbora kojeg, medju ostalim čine Radmila Smiljanić, Safet Halilović, Igor Davidović, Slobodan Nagradić, Proko Dragosavljević, Dragoljub Davidović, Željko Kopanja te još neki predstavnici političkih, kulturnih i medijskih struktura, Kragulj je rekao da nadležne institucije istražuju uzroke požara, ne detaljišući ovu temu. Medjutim, ove sedmice na sjednici Skupštine opštine odbornik Slobodan Čikić, pozivajući se na Informaciju o radu policijske stanice Gradiška ukazao je na potrebu za objavljivanjem više detalja o tom slučaju kada su tri radnice «SIMPA» izgubile život.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
djapeman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Apr 2005 Poruke: 72 Mesto: Нови Сад - Србија
|
|
Велики поздрав свим добрим људима из Градишке, а њих познајем пуно... имам доста родбине у Градишци и пуно сам времена тамо проводио на летњим распустима тако да је доста добор познајем!
Био сам у Градишци прошлу среду на 1 дан и могу вам рећи да нисам баш јако задовољан како напредује... могло би то много боље! Да се среди гранични прелаз, па мало да се изгради нешто... вероватно тако причам јер сам из НС-а, који је тренутно највеће градилиште у СЦГ и сваким даном ничу неке нове лепе зграде...
У сваком случају поздрав свима у Градишци, поготово мојој родбини и буразу поготово!
|
_________________ Само слога Србина спасава |
|
|
|
|
tigrica3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 93
|
|
Nisam bila u Gradisci, ali sudeci po slikama moglo bi se reci da je lijep gradic. Mozda mi se svidja i zbog toga sto je u ravnici , pored rijeke, a ja obozavam ravnicu
Ali, nije mi samo zato Gradiska interesantna. Imala sam priliku upoznatijednu divnu osobu iz tog mjesta, pa uvijek kada mi neko pomene Gradisku, meni bude toplo oko srca
|
_________________ Pozitivna do kraja, raspolozena, radoznala, vesela,........voli prijatne i pozitivne ljude u svojoj blizini i sve sto je lijepo. |
|
|
|
|
despot77 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Sep 2004 Poruke: 325 Mesto: република српска
|
|
градишка јест мален градић, и многи нису задовољни са брзином развоја, али нека мало погледају около, на друге мале градове у околини гдје је вријеме стало тамо неке 90-е. овдје код нас се барем нешто "врти"...
|
_________________ Република Српска
|
|
|
|
|
Henry14 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 131 Mesto: bijeljina
|
|
fin je grad...nak skroz-prosjecaN
|
|
|
|
|
|
Sve1985 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Jun 2006 Poruke: 18
|
|
Kroz Gradisku sam uvjek prolazila kada god bih islau Bosnu i veoma mi se svidja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|