:: |
Autor |
Poruka |
slatkica87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141
|
|
pa na mene lično i nema nekog uticaja to je moj momak i ja sam ta koja odlučuje ko mi se sviđa ili ne
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
na mene to nikad nije uticalo...
ako ko ima neko misljenje saslusam uvek...
ali kako se kaze...u jedno uvo udje kroz drugo izadje
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Ne utice na mene,sem ako nije od nekih mnooogo bliskih ljudi...Ali ni tada ne moze da ima prevelik uticaj...
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Na mene uopste ne utice. Ja kad volim, volim do koske, to je retko ali kada se desi, ne postoji niko ali bas niko ko moze da poljulja moja osecanja prema njemu. Na kraju krajeva najbitniji smo on i ja, i da je nama dobro kad smo zajedno. A ako jesmo srecni zajedno, sve sto svi drugi misle kontra tome apstrahujem potpuno i ne akceptiram uopste.
|
|
|
emotivnalooda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 124 Mesto: Subotica-Palic
|
|
Pa mene uopste ne doticu tudja misljenja,generalno a kamoli kad je tip u pitanju.Imaju prava da imaju misljenja,da ih iznesu ali ja ih ne uzimam zdravo za gotovo.Svi smo mi razliciti pa tako i vidjenja,misljenja....
|
_________________ Toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak.. |
|
|
|
|
jecolina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 65 Mesto: zagreb
|
|
ovisi ako mu vjerujem onda to ni malo ulogu ne igra u mom životu...
|
|
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Slobodno moze svako da mi kaze svoje misljenje.Moja je stvar da li cu poslusati nekog i da li cu prihvatiti to sto kaze.
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
Countess Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2006 Poruke: 45 Mesto: Ni na nebu ni na zemlji
|
|
Misljenje drugih utice samo u tom smislu da imam kratkotrajne izlive besa kad ne mogu nekome da objasnim da je moja stvar to sto mi je decko ovakav ili onakav.
U svakom slucaju, pokusam realno bar da razmislim o tome, sto su mi rekli, da li i ja uvidjam to, ali ako mi to nesto, i ako postoji, ne smeta, hvala im sto su mi skrenuli paznju, ali ja odlucujem sta dalje. Kad moje drustvo ne prihvati mog decka, ok, ni ne teram ih da se druze sa njim.
|
_________________ Svet je lep kada sanjamo......... |
|
|
|
|
studentkinja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 138
|
|
ni najmanje me ne interesuje misljenje drugih ako mi se neko bas svidja.
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
kada upoznam novog momka i kada treba da izadjemo nikada ne trazim misljenje svojih drugaica posto su nam ukusi totalno razliciti. prije mi je njihovo misljenje bilo jako bitno, ni jednu odluku bitniju nisam mogla donijeti bez njihovog misljenja ali sada ih uglavnom donosim sama jer ja najbolje znam sta zelim i sta je najbolje za mene. niko me ne moze voljeti vise neko ja sama sebe. sada sam ludo zaljubljena i apsolutno me ne zanima sta moje prijateljice misle o njemu, ja ga volim takvog kakav je i ne zelim drugacijeg
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ne
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
tijana87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 458
|
|
koliko god ja govorila da me ne zanima nicije misljenje, uvek se na kraju zapitam da li je tacno to sto drugi govore o mom decku...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|