:: |
Autor |
Poruka |
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Vrat zahteva vašu punu pažnju i negu. Ne dozvolite sebi da ga zanemarite ma koliko godina imale. Specijalne kreme za vrat nanose se na vrat i dekolte ujutro i uveče; kremu prvo treba rasporediti na vrat i dekolte kružnim pokretima jagodica prstiju, a zatim je nežno umasirati u kožu, počevši od dekoltea, pa naviše. Kad birate kremu za vrat, treba znati da je koži, s godinama, osim što gubi elastičnost, sve više potrebna i vlažnost. Zato je neophodna krema koja će vašoj koži vratiti izgubljenu vlažnost - u tu svrhu pogodna je hijaluronska kiselina. Biljna ulja u ovim kremama omekšaće vam kožu, a askorbinska kiselina (znate je i kao vitamin C) sa kristalima kalcijuma onemogućiće isparavanje vode iz najdubljih slojeva kože.
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
Uvek kada mazem lice kremu svucem i po vratu i dekolteu....
|
|
|
|
|
|
slatkica87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141
|
|
svakom dijelu svog tela poklanjam mnogo pažnje,ali naravno tu su ipak grudi i dekolte,pošto volim da nosim odjeću za itrazititm dekolteom , tako i ponajviše predajem pažnje u njegovanju grudi , vrata i lica....
|
|
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Pa sto je toliko tesko da kad vec mazem lice, da namazem vrat i dekolte? To ne iziskuje neznamkoliko vremena, a vredi ..... neizmerno mnogo
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
naravno da negujem dekolte i vrat... mazem se kremicama i uljima.. idem u solarijum da bi dobila lepu boju i mogu vam reci da izgleda jako dobro... nikad nisam imala bubuljice na dekolteu,da li zbog krema ili zato sto mi je koza takva to zaista ne znam... ali sam zahvalna sto mogu da nosim sve a da se ne brinem za bubuljice..
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
obaveznu kad mazem lice i ostalo odradim
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
ne nesto posebno,ali obavezno koristim losion za celo telo.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
Re-Aleksa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 138
|
|
Da...Uvek radim piling i onda hidrantnu kremu....
|
_________________ Aleksa |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nega vrata i dekoltea je potrebna u bilo koje godisnje doba, ali recimo mozda sada vise nego ikada.Lepo vreme je vec stiglo(konacno) mnogo se vise znojimo nego zimi, i narocito devojke sa dugom kosom u predelu pocetka koce, pa se znoj vrlo cesto neprimetno sliva niz vrat i ostavlja tragove koje mi mozda cak i ne vidimo golim okom.Tu su onda i parfemi koje ja recimo stavljam obavezno iza uha u predelu pocetka kose i onda naravno poneka kap sklizne, sve to moze ostaviti i prikupiti prljavstinu koja se mora redovno otklanjati...pre svega radi licne higijene a onda i radi lepseg izgleda samog vrata, koji vrlo cesto devojke ume da bude vrlo koristan i interesantan deo tela
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
ne baš. nemam problematičnu kožu pa mi nije ni potrebna neka posebna njega.
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Jako puno vodim racuna o svom telu jer sam jako opsednuta raznim kremicama...
Plasim se pomisli da bi jednog dana vrat mogao da mi bude smezuran i mlitav (naravno, to je prirodno i to ce doci kad-tad ali bar zelim da sprecim da ne bude potpuno "izguzvan")...
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Uvek kada stavljam kremu na lice mazem i vrat. Znam mnogo cure koje ga zaboravljaju, mada mi nije jasno zasto. Dekolte mazem dove kremom za telo i to je to.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|