:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Evo nam jos jedne ekranizacije Dan Brownovih novela:
Anđelima i demonima opet po Crkvi
Ma kakve zabrane i kritike, na račun filmske ekipe Da Vincijevog koda dosad je sjelo gotovo 232 milijuna dolara. Sljedeći potez je, naravno, ekranizacija Anđela i demona.
Potaknuta dobrim uspjehom Da Vincijevog koda, Columbia Pictures planira ekranizirati i prvi religijski triler pisca Dana Browna Anđeli i demoni, objavila je ta filmska kompanija.
"Korporacija Sony, u čijem je vlasništvu producentska kuća Columbia, potpisala je ugovor s Oskarom nagrađenim scenaristom Akivom Goldmanom, koji je velikom platnu prilagodio i DaVincijev kod, za izradu scenarija temeljenog na knjizi Anđeli i demoni", kazao je Columbijin glasnogovornik.
Taj Brownov bestseler objavljen 2000. prvi puta predstavlja lik Roberta Langdona, harvardskog profesora ikonografije i religijske umjetnosti s detektivskim sklonostima, kojega u filmu DaVincijev kod glumi oskarovac Tom Hanks.
Glasnogovornik studija kazao je da još nije dogovoren nastavak suradnje s Hanksom i režiserom Da Vincijevog koda Ronom Howardom, a mediji tvrde da na novom projektu Columbia planira angažirati još neke suradnike s prvog filma snimljenog po Brownovoj knjizi.
Unatoč uglavnom negativnim kritikama, nakon nedavne svjetske premijere na kanskom festivalu, DaVincijev kod dosad je na kinoblagajnama diljem svijeta zaradio gotovo 232 milijuna američkih dolara.
Radnja Anđela i demona događa se godinu dana prije rješavanja Da Vincijevog koda, kada je Robert Langdon pozvan u jedan švicarski istraživački institut kako bi dešifrirao zagonetni simbol utisnut na prsima ubijenog fizičara. Otkriće do kojeg Langdon dolazi bilo je zaprepašćujuće - drevno tajno bratstvo Ilumina krenulo je u konačni osvetnički napad na Katoličku crkvu, pripreman stoljećima. Udružen s lijepom znanstvenicom Vittoriom Vetrom Langdon potom otkriva niz tajni i pokušava spasiti Vatikan od potpunog razaranja.
IskonPortal|Hina
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Da procitala sam to na sajtu Brown-a! Jedva cekam film. S' obzirom da je knjiga fenomenalna, ocekujem da je i film isprati. Samo se nadam da nece Langdona glumiti ponovo Hanks, jer mi nije za tu ulogu! Ni malo! Ja bih pre tu videla Klunija! No, mozda sam samo pristrasna!
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Meni su se Andjeli i Demoni (knjiga) vise svideli od DaVinvcijevog koda, tako da to je lepa vest!
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Pročitala sam Da Vinčijev kod i upravo čitam Andjeli i Demoni i imam namjeru da pročitam sva djela od Braua.Medjutim svako ima svoje osobno mišljenje pa tako ja mislim da je Da Vinčijev Kod mnogo zanimljiviji od Andjeli i Demoni.
Gledala sam film Da Vinčijev Kod i nimalo mi se nije svidio..mnogo je zanimljivija i uvjerljivija knjiga od samog filma.
Ako tako bude i s Andjeli i Demoni mislim da će to biti katastrofa za tako lijepo uradjene i napisane knjige.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
JekaiJose Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 100 Mesto: Nis
|
|
Meni su se Andjeli i Demoni vise dopali od Da Vincija.Bice super ako snime film.Ma sta ko pricao Den Braun je super pisac sa fantasticnim delima.
|
_________________ "Happiness can be found even in the darkest of times... if only one remembers to turn on the light"
Albus Dumbledore
"We have top players,and sorry if I'm arrogant we have a top manager too."
Jose Mourinho |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|