Datum registracije: 12 Jun 2005 Poruke: 1588 Mesto: Sarajevo
Moze li mi neko pomoci, tako sto ce mi dati upute kako da se konektujem na internet preko OS: Linux - Kubuntu 5.10. Koristim DSL! Pokusavao sam na razne nacine, ali ne ide.
Unaprijed vam hvala!!!
Najjednostavnija varijanta ti je da svoj DSL modem povezes na komp preko UTP kabla a ne preko USB-a, jer ti onda ne trebaju nikakvi drajveri, onda mozes da podesis internet na bilo kom OS-u, veoma lako.
Ova tema je totalno bachena u zaborav pa rekoh da je izvadim (hvala Vaxteru sto me podseti da uopste postoji) Uglavnom ja trenutno koristim Slackware 12.0 (ujedno to mi je i jedini OS jer sam od Microsofta odustao kao propale investicije). Izuzetna je distribucija, Iako je za razliku od 10-ke dosta uznapredovala u smislu CAR (Click and Run) ja sam idalje pristalica podesavanja preko konzole i config fajlova - nemam problema jer sve sto se izmeni direkno KDE prepoznaje i ucitava kao novu konfiguraciju.
Testirao sam Mandrivu, Suse, RedHat, Ubuntu ali sam idalje veoma vezan za Slackware jer je to jedini distro u kome sam se ja apsolutno snashao. Jednostavno mi lezi
Ajd sad malo da vas cujem
P.S. Naravno bilo kakav problem da imate sa Linuxom pisite kao novu temu na PC Software (sa prefixom Linux:) kako bi znali o cemu se radi a i da bih ja imao uvid koliko su cesti ti problemi pa ukoliko se ukaze potreba da otvaram podforum.
fb_1737930289 Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 22 Maj 2012 Poruke: 26
mene interesuje da li postoji nesto kao live linux (ili bliže)
da mogu da ga korisitim (da vidim kakav je) bez da rusim postojeci windows ili da ga na bilo koji drugi način instaliram
_________________ berke (imam profil samo me sajt loguje sa fejsa) :/
Vaxter Dobro upućeni član
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
Skoro svaki linux distro ima live verziju.
Boot sa diska i sve radi direktno sa njega.
Nema potrebe za instalacijom.
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse
balanca Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 24 Jan 2019 Poruke: 9
Solus 4.0 'Fortitude", Rolling Release Distro - Review:
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3
Strana 3 od 3
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma