:: |
Autor |
Poruka |
Tommy021 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad

|
|
Ovaj crtac je svako mog godista ostao urezan u secanju,ali da li ih se ponekad prisetite?
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
 |
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Nemam pojma o cemu pricas, koje si ti godiste uopste?
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Da ti mozda ne mislis na one TransFormerse??
One robote??
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Secam se ja transformersa... Roboti koji se transformisu u automobile ili je bilo obrnuto
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Bas tako, to su roboti koji se transformisu u kola. Meni licno taj crtani nikad nije bio posebno zanimljiv, ali znam da je bio jako poularan u svoje vreme
|
|
|
|
|
 |
Tommy021 Upućeni član

|

|
|
Bas tako,roboti koji se transformisu u automobile protiv robota aviona(autoboti)i(Deseptikoni)...Naizad neko da se seca...
|
 |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Hvala Comix za sliku, sad se secam i ja, mada ne razumem poentu teme?
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Pa ono to ti je tam da se osetimo koliko smo matori posto danasnja deca nemaju pojma o cemu se tu radilo... Ja se secam da sam imao igracke na foru transformersa, meni je crtani bio dobar... Eh to su bili dani!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ti to komso nesto pominjes godine? Nista ja tebe ne razumem. 8)
|
|
 |
CAMO_PEJB Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495

|
|
Jao, taj crtani je bio keva. Kako su samo mocno izgledali ti roboti, pogotovo kada ih uporedis sa ostalim crtacima koji su bili popularni u to vreme.A sada me je ova tema asocirala na gomilu crtaca koje sam ja gledao kao klinac, a za koje mi se cini da se ne prikazuju nigde vise. Kao na primer onih gotivnih 5 lavova sto prave velikog robota, pa onda Cipelici(taj crtani me je uvek smarao), pa Draguljce. Pa onda se mozda neko seca crtanong sa sumskim zivotinjama i farmerom,iz koga se jedino secam nekog "leteceg veverca"...
Auuu, u koji sam ja trip upao. U svakom slucaju cool tema
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Obozavam transformerse...Imam dosta epizoda i film "Transformersi"...I dan danas ih ponekad gledam...
|
|
|
|
|
 |
Tommy021 Upućeni član

|

|
|
Ne znam dal ih ima jos ali znam da je Voltron(pet lavova)isao na jednom nasem Novosadskom kanalu,samo u 3D verziji-ako se ne varam to je 33 kanal.
-Da eto postigao sam to sto sam zeleo,da se prisetite onih stvari iz mladosti koje je neko zaboravio(To je poenta teme)...
-A ima dosta crtaca kojih vise nema kao sto su:HI-Man,Mece dobrici,Robotek,ako primetite slabo ima i Diznijevih junaka,ali vreme donosi nove crtace koji se prave na sablon starih...
-Zamolio bih ovom prilikom Miss J. za koju epizodu Transformersa
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|