:: |
Autor |
Poruka |
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
zanima me dal ste gledali doticni film i vas komentar na njega jer se radi o jednoj jako osjetljivoj temi
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Nisam gledala film ali moram da se ukljucim u ovu temu i da kazem da mi je mnogo krivo to sto je ispalo sa Mirijanom Karanovic,zena je radila svoj posao,a oni su je odmah napali.Ona je umetnik,,a njima je svaka prilika za posao danas dobro dosla tako verujem da je njoj na kraj pameti da glumi protiv Srba!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja sam gledala film i u susšini pa po mome mišljenju i nije baš tako dobar koliko su ga podizali.
što se tiče tematike koju je film odradio u redu..ali sam film pa nekako mi je suviše skučeno i nejasno
ali svako ima svoj ukus..po meni je Rimake mnogo bolji od Grbavice
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
film je OK. Malo je napuhan ali to je u redu. Tematika ko tematika. Ne mozes pobjeci od proslosti
|
|
|
|
|
|
damir_tz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 85
|
|
ja sam ga ogledao i to je jedan veoma tezak film gdje po mom misljenju i najjaci zaplacu jbg...
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 64
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Odličan film.Šteta što se politizira.Svaka silovana žena koja je rodila silovateljevo dijete sigurno neće osuditi film.
Silovanje je zločin da li u ratu ili miru.Slušao sam prijedlge Hrvatskog sabora koji za silovanje,pedofile,narkodilere itd predlažu vrlo visoke zatvorske kazne.Bravo za Hrvatsku ako usvoji taj prijedlog.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Amerigo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202
|
|
gledao sam film u jednom kinu koje je bilo rasprodano. bilo je dosta stranaca i vecina gledalaca je tiho plakala pri kraju filma. ona scena sa pistoljem je definitivno mocna ali puno tuzna
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
nisan gledala taj film
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|