:: |
Autor |
Poruka |
DJ_C Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 58
|
|
Eeee ljudi da li vam se desava da zelite da je voljena osoba uvek pored vas, da vam nedostaje iako sete ga/je videli pre 5 minuta i da ga/je zelite svakog trena..................................
:dvasrca: :srculence: :zaljubljena:
|
Poslednja prepravka: DJ_C datum Čet Maj 18, 2006 2:03 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Naravno! To je i jedan od bitnijih razloga, sto sam sada njegova zena!
|
|
|
joki_carica Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world
|
|
naravno... kad nekog volim onda bi bila sa njim non-stop i ni to mi ne bi bilo dovoljno!!!!
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
apsolutno...nekako mi je sve bolje sa mojim dragim i sve ono što sam nekad radila sa društvom on je soldino zamijenio i s njim mi je svaki tren dragocjenm, a minuta bez kao vječnost, hi hi
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Naravno,ali samo ako ga mnoooogooo volim....
|
|
|
|
|
|
shanjer Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 1111 Mesto: NOVI SAD
|
|
Kada sam najvise zaljubljen
|
_________________ ...S...H...A...N...j...E...R
Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica |
|
|
|
|
gorec16 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 179 Mesto: Poreč
|
|
naravno da mi nedostaje,nedostaje mi svaku sekundu ovog je**nog života.....meni je još gore jer se nismo vidjeli od 24.3.,mislim čujemo se,ali se ne možemo viđati jer ja ne mogu do njega(ne vozim),a on je nedavno imao sudar i sjebao je auto tako da sad moram čekati dok ne kupi novi....ljudi moji totalno sam u ku*cu...tako mi fali za popizdit....
joooooooooojjjjjjjjjj..................je*em ti ovakav u***** život........
|
_________________ Bolje da me mrze zbog onoga što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam!!! |
|
|
|
|
nelika18 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 21 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: u raju
|
|
pa naravno želim svog sina pored sebe 24 sata dnevno
|
_________________ JASMINKO PUNO TE LOLIM :macka:, TVOJA MAMICA |
|
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
Naravno.Secam se da sam taj dan otpratio devojku na bus i ja krenuo kod keve.Kada sam izasao iz busa krenuo sam peske jer sam osecao toliku zelju da je kraj mene da sam mislio da cu zaplakati od bola jer nije bila tu.I tako sam setao i gledao u zvezde dok se nisam smirio.Inace zbog toga sad zivimo zajedno...
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
|
|
|
|
|
Sami-sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2006 Poruke: 152
|
|
Meni licno bi taj "neko"dosadio da je svakog trena uz mene mislim ono svaka osoba treba malo slobode hm...neznam ali ko se tako osjeca sigurno je da je zaljubljen i to zesce hihihi
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Naravno...ali mi je potrebno i "moje" vreme,koje provodim sa drustvom ili na faxu ili kad izadjem bez nje...
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Da, zelim da moja devojka bude kraj mene svake sekunde, da delimo sve zajedno, jer to je ljubav i to nas cini srecnim, to treba negovati i uciniti da bude jos jaca i da beskrajno dugo traje
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|