www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fan club CRNKI (devojaka sa crnom kosom) !!!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
ismihanaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: sydney - zenica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 3:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma angie ima samo facu dobru, a tjelo ko musko
nikako mi nedjeluje zenstveno
nego i ja sam crnkinja, a bivsa plavusa
crnkinje imaju zdraviju kosu...pogotovu u toplim krajevima

cvece
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 07 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 06, 2006 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta da kazem radujem se ovoj temi JER CRNA MI KOSICA :dvasrca:

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 13, 2006 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ismihanaa je napisao/la sledeće:
ma angie ima samo facu dobru, a tjelo ko musko
nikako mi nedjeluje zenstveno
nego i ja sam crnkinja, a bivsa plavusa
crnkinje imaju zdraviju kosu...pogotovu u toplim krajevima

Angelina Jolie je mozda mnogo stvari ali kao musko nikako nije...Nije ona samo lepa i zgodna, ona je jaaaaaaako harizmaticna, voli je kamera, nevidjeno zraci i ona je jednostavno "hodajuci bezobrzluk" a ja volim takve zene...I izvini nisam shvatila sta si ti htela da kazes... da si "crnka" ili "crnkinja" Rolling Eyes Mislim napisala si "crnkinja" a izmedju ta dva je razlika ogromna ja mislim Rolling Eyes

Ona kao musko ma daaaaaaaaaaaj
Go angie Wink

gorec16
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 23 Feb 2006
Mesto: Poreč

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Haloooooooooooo!
pa evo i mene! Jedne prirodne crnke!
prvo hvala pedji na temi za nas!
drugo hvala svima na pohvalama crnkama!
da ljudi dobro ste pročitali,ja sam prirodna crnka duuuge kose!
prije sam uvijek bila jedina u razredu s crnom kosom,a sad sam primjetila da se sve više i više cura farba u crno! Šta ćeš hoće biti kao mi prave crnke:vatrene,tajanstvene,. . . . Ma jednostavno najbolje! ! ! ! ! ! ! !
pa i sami vidite da najveće ženske face su crnke:ceca,seka aleksić,angelina jolie,. . . . . Ima ih i još. . . Tu su:maja marijana,tina ivanović,tanja savić,čak je i pokojna aaliyah bila predivna crnka. . . .
kad stignem možda stavim neke slike. . . Možda i koju moju,a za sad vam je dosta da znate da kad sam bila mala bratić me od milja zvao severina. . . Pa vi sami prosudite kako izgledam sad. . . . Vidiš,vidiš sad sam se sjetila da je i ona poznata crnka,pa je tu i indira iz colonie. . . Ma ima ih pun k***c. . . Zašto? Jer crnke ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ! ! !
black is the best! ! ! ! ! Black 4 ever! ! ! ! ! ! ! ! ! !
ajde big kiss svim koji vole crnke! ! !
p. S. Poruka gigiju-nikad ovo je naša tema i nikad nas se nećete riješiti.
poruka pedji-ovaj klub će živjeti vječno,sve dok sam ja živa! !

black 4 ever! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

edit by Cute Blondie...prvo pazi kako se izrazavas, drugo nema potrebe za pisanjem s caps lock.Prvo nekulturno je po internet bontonu, drugo po pravilniku sajta zabranjeno...

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 14, 2006 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da su crnke opasnije od plavusa........ zivele crnkeeeeeeeee.......... Wink

borox
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 18 Avg 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 25, 2006 10:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast crnkama..najbolje su

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 31, 2006 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.......nije me dugo bilo,i sad sa, svratio i video da ova moja tema jos uvek zivi.......da svakog dana ima sve vise i vise clanova.........drago mi je sto ovaj klub jos zivi i veliki pozdrav za sve crnke..............

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 1:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja vam se priključujem... Iz razloga što mnogo više ima prirodnih crnki, a plavuše su pretežno, farbane... A, ja sam kao i mnogi ovde, za prirodnu lepotu :lady:

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 7:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam crnkinja, mislim smedja el mogu i ja ovde Embarassed Mr. Green

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 1:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ivankamaza je napisao/la sledeće:
Ja sam crnkinja, mislim smedja el mogu i ja ovde Embarassed Mr. Green

Pa, verovatno da možeš... Ako ćemo tako, pa i ja sam smedjokosa... Embarassed

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja sam...i evo jedne ljepotice...crnke

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Fan club CRNKI (devojaka sa crnom kosom) !!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Strana 22 od 22

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon