www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Happy Birthday my dearest lil' devil Belphegore !!!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 13, 2006 11:33 pm    Naslov poruke: Happy Birthday my dearest lil' devil Belphegore !!! Na vrh strane Na dno strane

E pa ovako dragi moj djavolak...Srecan ti rodjendan srce, zelim ti sve naj,naj,naj lepse. Da ne nabrajam, ja ti zelim sve ono sto zelis sam sebi od srca, a posto si ti takav kakav si, verujem da ces bar vecinu toga moci da ostvaris

P.S Dobro je da si sad "punoletan" po svim svetskim standardima :lolj:

Da ne zaboravis na plazu i odmor evo mali podsetnik... Wink

Zatim jedna rodjendanska torta...

Naravno vatromet za tebe...

Chivas na poklon, ali ne bilo kakav vec chivasroyal jako, jaaako star i vredan, i jos jedan mozda neobican poklon, ali tebi ce se dopasti kao i meni ja mislim (kad se vec pusi nek bude u stilu Wink )

Da nazdravimo ti i ja s onim sto ja volim, a za ovu priliku ces i ti popiti sigurno sa mnom Wink

I za kraj ove cestitke puuuuuuuuno poljubaca od mene tebi, i jos jednom Happy Birthday srce :redlips:

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srce tetkino...
Srecan ti rodjendan!
Da si mi zdrav,lood i veseo jos 100 godina.
Sada si punoletan...ali kao sto rekoh,za mene ces uvek biti "omladinac" Very Happy

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala srce :redlips: Pusti taj šampanjac, evo nešto malo bolje Wink

Ljubim ruke tetka i zahvaljujem na čestitkama Wink

A evo malo i da nazdravimo svi, uz neko malo egzotičnije piće

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 2:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tetkino, pa postade ti i punoletan, covece Laughing !
Srecan rodjendan mali i puuuuuuuuuuuuuuuno srece, zdravlja i para, a sve ostalo dolazi i samo!
I da, ajde sad kad si zvanicno "mator", de vise predji sa reci na dela, a znas ti o cemu ja!
Uz njeno i moje omiljeno pice i baloncic, na kraju, dole imas i nesto, sto znam da ce ti za nju siiiiigurno trebati! Wink

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 2:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh mila....pa za ovo poslednje...mislim sta reci...sem zapevati pesmu:..vezite mi ruke te... :lolj: Nemoj bre da ga plasite vise i ti i kum moj...Pustite ga da se iznenadi...a pazi ko zna, mozda i on iznenadi mene Wink Razz

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehehehehehe-TESKO! Laughing Laughing Laughing

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 2:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala kiki, a onaj poklon.....hm..... pa ja mislim da mi neće trebati ali ako ti kažeš onda za svaki slučaj nosim Wink Mr. Green

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 3:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nece srce, bicu mirna,fina i dobra Wink (a ti Kiki nemoj slucajno nesto da dodas ovde Razz Razz Razz )

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 3:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cute Blondie je napisao/la sledeće:
(a ti Kiki nemoj slucajno nesto da dodas ovde Razz Razz Razz )

Necu, obecavam! Wink Razz

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 8:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan roćkas od srca čestita Boban

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo kolega i ovde da se javim, srecan ti rodjendan i sve najlepse. Smile Sta da kazem i dodam posle Boke i Kiki, devojke sve rekose, a vala i poklone kupise. Very Happy

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan ti rodjus kolega

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Happy Birthday my dearest lil' devil Belphegore !!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon