www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cool SMS
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~
::  
Autor Poruka
mawena92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 31 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vetar duva sljive opadaju, svinje jedu da ne propadaju, tvoje mi se oci dopadaju, iako su k'o farovi od fice, ti si moje omiljeno bice... :hello2:

Choda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Apr 2006
Mesto: Negde daleko

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 09, 2006 1:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja te draga jako volim, daj mi pic... kad te molim, ljubav moja je bez kraja, natekla su moja jaja, moram jeb... nemam kuda, sper... su mi puna muda!

shanjer
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Okt 2005
Mesto: NOVI SAD

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 09, 2006 8:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vasa supruga-devojka prijavila je virus pticijeg gripa,posto je prilikom skidanja vasih gaca primetila mrtvog patka. Wink

Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica

Summer Girl
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 16 Dec 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 10, 2006 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Budi ponos svoga sela,budi ruzna i debela. Imaj mleka k'o u krave,budi slika curke prave, smrdi sestro na kiseli kupus, i opet ces biti drugarica za moj ukus!

Choda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Apr 2006
Mesto: Negde daleko

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 12, 2006 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije tacno da je vreme prekrilo tragove tvoje,nije tacno da smo proslost postali nas dvoje,nije ljubav rec sto se lako brise,nije tacno da te ne volim,jer volim te jos vise!

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 01, 2006 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cigareta skračuje život za 11 minuta,
a svaki orgazam produžuje život za 15 minuta.
Dakle pušači: spolno se općite za život!

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zelim da ti otpevam pesmu koja ce tvom licu doneti osmeh i ocima sjaj.Ruzno pevam pobeci ces pre nego sto cujes kraj!Ja ne zelim da ti kvarim ovaj dan i zato ti od srca zelim SRECAN RODJENDAN!!

Summer Girl
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 16 Dec 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za tebe bih draga,skinuo zvezde sa neba, ali ako zelis dve,reci odmah, da se ne penjem dva puta...

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 06, 2006 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iz sluzbe saobracajne policije Vas obavestavamo da ono sto ste duvali policajcu nije bio alko-test!!!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 3:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedan od najboljih:
Obavestavamo vas iz kozmetickog salona "Lepa Lepa" da ce vas tretman depiliranja nogu biti otkazan zbog toga sto nismo uspeli da nadjemo dovoljno veliki kombajn.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

miskopisko je napisao/la sledeće:
Iz sluzbe saobracajne policije Vas obavestavamo da ono sto ste duvali policajcu nije bio alko-test!!!

Legendaran vic!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 8)

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,dovoljno govori o pandurima Very Happy

Ne...ovo nije poruka,to me je samo izdala misao o tebi,i pobegla od mene,da me ocinkari da mislim na tebe...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~ -> Cool SMS Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon

Development and Hosting by Domaci.de
© 2001 - 2017 Domaci.de - Powered by phpBB2

X

Kuda večeras