www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Smesne stvarcice koje niste znali o sebi
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Astrologija i horoskopi ~
::  
Autor Poruka
joki_carica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: my own world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 07, 2006 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moram reci da je delimichno tachno....

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 35

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 7:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smesno u svakom slucaju...hehehehe

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

mala_plava_18
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 26 Nov 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas i nije za skorpona tocno. Laughing

recmk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 30 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 05, 2006 4:30 pm    Naslov poruke: Re: Smesne stvarcice koje niste znali o sebi Na vrh strane Na dno strane

BIK: Smile
Kako se mole bikovi:Gospode Boze,pomozi mi da prihvatim promene,ali ne mnogo brzo...
Sta kazu posle sexa:Gladan sam,dodaj mi parce pice!
Koliko bikova je potrebno da bi se promenila jedna sijalica:Bikovi koriste sijalice koje se ne menjaju!
E, ovo je vec u redu

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 07, 2006 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tocno za vodenjake... heheh... ma jos jednom i jos jednom i tak ponovno, heheheh-----

ljubica1105
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jan 2006
Mesto: BENKOVAC

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 09, 2006 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vrlo zanimljivo! Uz to bikovi su vrlo tvrdoglava bica.. Very Happy

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 11, 2006 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

RAK:
Kako se mole:Gospode Bozeeeeeeeeeee!!!
Sta kazu posle sexa:Kad si ono rekao da ces me ozeniti???
Koliko ih je potrebno da bi se promenila jedna sijalica:Mama ce ih zameniti umesto njih,a ako ona nije u blizini,zapalice svecu dok ne dodje!

hahahaha Mr. Green nebi bas rekla, al ajde Wink

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

Maki09
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slatko sam se nasmejala ali nije bas sve tacno Very Happy

crna_opasna_maca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 02 Sep 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 03, 2006 3:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"BIK:
Kako se mole bikovi:Gospode Boze,pomozi mi da prihvatim promene,ali ne mnogo brzo...
Sta kazu posle sexa:Gladan sam,dodaj mi parce pice!
Koliko bikova je potrebno da bi se promenila jedna sijalica:Bikovi koriste sijalice koje se ne menjaju!"

Mmmmm.. Picu volim, ali ovo drugo.. Wink

Tinkerbella
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Sep 2006
Mesto: Sarajevo.ba

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 03, 2006 11:44 pm    Naslov poruke: Re: Smesne stvarcice koje niste znali o sebi Na vrh strane Na dno strane

ksendza89 je napisao/la sledeće:

RAK: Embarassed
Kako se mole:Gospode Bozeeeeeeeeeee!!!
Koliko ih je potrebno da bi se promenila jedna sijalica:Mama ce ih zameniti umesto njih,a ako ona nije u blizini,zapalice svecu dok ne dodje!

ahahahhahh ijao :/
sve tri stavke apsolutno netacne
Prepravka:
Kako se mole: - (ateista sam. ne bih znala. pitajte za to druge rakove)
Sta kazu posle seksa:(u vezi) budi srce odi mi po cigare; (casual sex) nemoj preglasno zalupiti vratima ujutro
Koliko ih je potrebno da bi se promenila jedna sijalica: samo jedno. ako ih je dvoje ili vise, rasplakat ce/ispickat ce jedno drugo i sijalica na kraju nece biti promjenjena

kristinche
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aHAHAHAahahah E jeste dobro ,

VODOLIJA: Idea Kako se mole:Gospode Boze,znas da volim promene,ali ovaj haos je smesan!
Sta kazu posle sexa:Ajde sada da opet to isto uradimo,ali bez odece!!!
Koliko ih je potrebno da bi se promenila jedna sijalica:Vodolije ne treba da menjaju sijalice mogu da zamisle bolje.

Sta kazu posle sexa:Ajde sada da opet to isto uradimo,ali bez odece!!!--> loooooooooool'z

ja_i_samo_ja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: VELIKA GORICA

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 06, 2006 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha, ovo je tolika istina.. moglo bi ovo bit dobro pojašnjenje mom dečku, da mu bude lakše Laughing da vidi da ja nisma kriva, da mi je u zvijezdama zapisano bit takvom Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Astrologija i horoskopi ~ -> Smesne stvarcice koje niste znali o sebi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon