www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cyber sex...??
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 12, 2006 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako nekoga uspiju napaliti riječi? i to pogotovo ako ni nezna s kim priča i kako izgleda?!

petar23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2005

PorukaPostavljena: Čet Apr 13, 2006 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je samo dokaz da je mozak najači afrodizijak, imao sam iskustvo ali ne preko chata već preko telefona.

Malaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Apr 2006

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 18, 2006 8:37 pm    Naslov poruke: Re: Na vrh strane Na dno strane

urlik_glavate_sove je napisao/la sledeće:
Svasta, nista od toga samo uzivo.

Slazem se stobom Exclamation
Pa cyber sex je bas bez veze Rolling Eyes Ne znam kako to moze nekoga da pali , mislim da mene to nebi palilo. Samo uzalud tu tipkas Very Happy I jos kad ne znas sa kim tipkas Rolling Eyes Ha svasta Very Happy

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 18, 2006 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa mozda moze neko da se napali za vreme cyber sexa, ali ja zaista nisam u tom fazonu, ja sam licno iskljucivo za real thing baby Wink

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 1:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvise ovisi s kim se to odvija. Isto kao u stvarnom zivotu, s nekim 'jednostavno kliknes'... poput kemije. Imam to iskustvo i nevjerojatno je, totalno neka druga razina. Mislim da ne mozes znati o cemu se tu radi ako ne probas, ali stvarno, dubinski i potpuno. Cini mi se da dosta ljudi ima predrasude prema tome, sto je pogresno, ako nisu probali. I slazem se s nekim tko je gore rekao da je mozak najjaci afrodizijak. Wink

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 4:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste mozak najjaci afrodizijak jer sve iz glave ide, ja nemam predrasude o tome. Moze covek da se napali na nekog u smislu da pozeli nekog da upozna jer ga vozi prica necija i sl, pa da tu bude nesto vise l..ali paljenje u smislu kao napalimo se na cyber varijantu..samozadovoljavanje dok pricamo, svrsavanje i sl ma daj bre bezi. Prosto sam vise za bliskost i neki licni kontakt mi je bitan kad je sex u pitanju. Ne razmisljam o cyber sexu kao o necemu stvarnom... Nije to to za mene...Dok ne osetim neciji dodir,usne,telo, dah,glas to je sve poprilicno imaginarno Wink

Poslednja prepravka: Cute Blondie on Pet Apr 28, 2006 4:45 am; ukupno izmenjena 2 puta

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 4:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema leba od toga.
Nema vajde od pisanja raznih gluposti, kao šatro loži te neko preko neta. Ahm, oće, sutra malo. Dok se prvo lepo ne izvatamo, i šta već sve ide uz to, nema ni S od SEX-a.

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svašta. Kakav je to sex? Ja san samo uživo.... a ovo piskaranje i ka napaljivanje porukama, bez veze neš. Nema gušta.

Stari-Grad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 10 Apr 2006
Mesto: Stari Grad , Novi Sad , Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jako mi je zao ljudi koji upraznjavaju cyber sex...

jako glupo i bolesno!

electric_mojo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 09, 2006 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma hemija je presudna - pri tome ne mislim na hemijske reakcije u mozgu, vec na razmenu i mesanje fluida prilikom doobrog seksa. Mada i cs nije los, za peting - moze coveka da drzi danima napaljenog i u iscekivanju konacnog direktnog susreta sa osobom koja je do tada cista fikcija Smile
Ovim nikako ne osudjujem one za koje je cs nesto vise - svakom svoje Wink

Tommy021
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 17, 2006 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je to ok,ako oboje znate kako treba pisati da ostane zanimljivo...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 18, 2006 3:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OK je to. Neke to pali, ali ja sam vise za "dodirljiviju" varijantu.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Cyber sex...?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon