www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li citate knjige Trejsi Sevalije?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
telulu
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 01 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 02, 2006 12:14 am    Naslov poruke: Tracy Chevalier Na vrh strane Na dno strane

Napisala je Djevojku s bisernom minđušom, Dama i jednorog, Djevičanski plavo, Pali anđeli...
Jeste li čitali nešto od ovoga? Ja sam je onako iz dosade uzeo da čitam i svidjela mi se. Lako je za čitati i likovi su interesantni, knjige se zaista brzo čitaju. Preporučujem ih svima.

ILIMAR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 27 Jan 2006
Mesto: Najlepsi grad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 04, 2006 8:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Divno piše, pročitala sam sve knjige koje su kod nas izašle i čekam sledeću sa nestrpljenjem

telulu
Upućeni član
Upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 07, 2006 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Je li napisala nešto osim ove 4?

P.S kakva je djevičanski plavo, nisam je čitao iako je imam, jednom sam pokušao, ali mi se nešto početak nije dopao.

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Devicanski plavo" je odlicna knjiga...Po meni je mozda i bolja od "Devojke sa bisernom mindjusom"...Ali sve zavisi od ukusa...I meni se pocetak knjige nije dopao...Preporucujem ti da je procitas... Wink

telulu
Upućeni član
Upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok, pročitaću, ionako sada ne znam šta da čitam

SKARLET2004
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 49

Datum registracije: 17 Avg 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 6:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitala sam Devojku sa bisernom mindjusom,nije losa.laka za citanje,mozda i previse.uzecu da procitam sve,posto vidim da se uglavnom svima dopalo ovo drugo sto je napisala.

neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis...

danzka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 27, 2006 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prochitala sam Devojka sa bisernom mindjushom i Pali andjeli i ove dve knjige su po meni vrh!

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 4:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citao sam "Virgin Blue" ("Devicansko plavo"). Dobra prica, nekako romanticna (u 19tov vek stila)...
Ali njene knige ima nesto od chick-lit za intelektualne zene Wink

zombie noise
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2006

brazil.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Devojka sa bisernom mindjusom me je prilicno smorila. Ne volim takve knjige, odnosno takav stil pisanja.

kike_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Avg 2006
Mesto: Niksic

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nijesam citao nista od Trejsi Sevalije ali vise puta mi je preporucena "Djevojka sa bisernom mindjusom",mada mislim da ipak nije to sto ja trazim ali vidjecu kada je budem citao.

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitala sam devicanski plavo i knjiga me odusevila i zato planiram da procitam i ostale. Smile

SmashingPumpkin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 30 Jan 2007
Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 9:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitao sam valda njene knjige koje su objavljene. svidja mi se narocito "dama i jednorog" a posle nje "devicanski plavo" pa "devojka sa bisernom mindjusom" pa "pali andjeli" i na kraju "plameni sjaj".ima neki sarm u svim knjigama tako da cu njena dela i u buducnosti(ako nastavi da pise naravno) rado citati..

Revolution!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Da li citate knjige Trejsi Sevalije? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon