:: |
Autor |
Poruka |
telulu Upućeni član

|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280

|
|
Napisala je Djevojku s bisernom minđušom, Dama i jednorog, Djevičanski plavo, Pali anđeli...
Jeste li čitali nešto od ovoga? Ja sam je onako iz dosade uzeo da čitam i svidjela mi se. Lako je za čitati i likovi su interesantni, knjige se zaista brzo čitaju. Preporučujem ih svima.
|
|
|
|
|
 |
ILIMAR Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad

|
|
Divno piše, pročitala sam sve knjige koje su kod nas izašle i čekam sledeću sa nestrpljenjem
|
|
|
|
|
 |
telulu Upućeni član

|

|
|
Je li napisala nešto osim ove 4?
P.S kakva je djevičanski plavo, nisam je čitao iako je imam, jednom sam pokušao, ali mi se nešto početak nije dopao.
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
"Devicanski plavo" je odlicna knjiga...Po meni je mozda i bolja od "Devojke sa bisernom mindjusom"...Ali sve zavisi od ukusa...I meni se pocetak knjige nije dopao...Preporucujem ti da je procitas...
|
|
|
|
|
 |
telulu Upućeni član

|

|
|
Ok, pročitaću, ionako sada ne znam šta da čitam
|
|
|
|
|
 |
SKARLET2004 Upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323

|
|
procitala sam Devojku sa bisernom mindjusom,nije losa.laka za citanje,mozda i previse.uzecu da procitam sve,posto vidim da se uglavnom svima dopalo ovo drugo sto je napisala.
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
 |
danzka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 40

|
|
Prochitala sam Devojka sa bisernom mindjushom i Pali andjeli i ove dve knjige su po meni vrh!
|
|
|
|
|
 |
gheo Odomaćeni član

|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

|
|
Citao sam "Virgin Blue" ("Devicansko plavo"). Dobra prica, nekako romanticna (u 19tov vek stila)...
Ali njene knige ima nesto od chick-lit za intelektualne zene
|
|
|
|
|
 |
zombie noise Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 41

|
|
Devojka sa bisernom mindjusom me je prilicno smorila. Ne volim takve knjige, odnosno takav stil pisanja.
|
_________________ L'Internationale
Sera le genre humain. |
|
|
|
 |
kike_ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Avg 2006 Poruke: 3 Mesto: Niksic

|
|
Nijesam citao nista od Trejsi Sevalije ali vise puta mi je preporucena "Djevojka sa bisernom mindjusom",mada mislim da ipak nije to sto ja trazim ali vidjecu kada je budem citao.
|
|
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Procitala sam devicanski plavo i knjiga me odusevila i zato planiram da procitam i ostale.
|
|
|
|
|
 |
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!

|
|
procitao sam valda njene knjige koje su objavljene. svidja mi se narocito "dama i jednorog" a posle nje "devicanski plavo" pa "devojka sa bisernom mindjusom" pa "pali andjeli" i na kraju "plameni sjaj".ima neki sarm u svim knjigama tako da cu njena dela i u buducnosti(ako nastavi da pise naravno) rado citati..
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
 |
|