:: |
Autor |
Poruka |
makedonce78 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 102 Mesto: vo izguben svet
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | verujete vi meni da ja jos uvek neznam gde je G tacka? |
i ja pojma nemam. Mislim da je muz citao da je negde sa moje desne strane, ali je on izprva gmecio to mesto spolja i to boli. Onda sam mu rekla da je iznutra, ali opet nista. Osecaj je drugaciji ali jos nema orgazma
|
_________________ "We live in an age when pizza gets to your home before the police."
-- Jeff Marder. |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
Citat: | Jak je, intezivan, ne mozes da izdrzis a ubila bi ga da prestane |
ovo je najbolji opis orgazma. tesko je do toga doci, ali zato kad se dodje....
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Resenje se nalazi u domalom i srednjem prstu, masiranje drugom rukom po donjem delu stomaka dok ova dva prsta unutar, privlacis ka dlanu, sto je prakticno bez pomeranja cele ruke (samo ta dva prsta), i gledaj da kaziprst i mali prst budu ispravljeni. Za vise informacija posaljite poruku na nebofirm@yahoo.com, e 100% funkcionise. Probajte slobodno, odusevicete se............!!!!!! 8)
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Ima devojka koje jednostavno ne mogu da svrse tokom odnosa...Ali moja preporuka je da probaju da unesu mnogo vise sebe u celu tu pricu i da su opustenost i emocije veoma bitne...a ako ne ide ni tako ili stimulacija klitorisa,ili analni orgazam...kod nekih devojka je jaci od svih drugih...
|
|
|
|
|
|
grizli17 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 111
|
|
kod mene pali stimulacija klitorisa...tesko mogu dozivjet orgazam u toku sexa (nemamo toliko ni prakse ali se trudimo) pa me dragi masira njezno i eto... uuuh uuh
|
|
|
|
|
|
dussan90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 108 Mesto: Nish CITY
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
pa pise ti u predhodnim postovima...
ali evo onima koji dalje ne znaju
Famozna G-tačka oduvek je bila kontroverzna! Neke žene tvrde kako je ona odlučujuća u postizanju orgazma, dok su druge uverene kako ona uopšte ne postoji. Seksolog Pol Hol tvrdi kako bi se ona trebala nalaziti oko 2.5 do 5 centimetara unutar vagine, i da se može osetiti na dodir. Njena je veličina otprilike jednog graška (no ona varira od žene do žene, pa može biti i nešto veća). Iako je tako zovu, ona u stvari nije tačka, već više područje, pomalo grubo i naborano, što se može osetiti na dodir.
G po Grafenbergu
Poklonici tantričkog seksa o tom "svetom mestu" pričaju već hiljadu godina, a službeno ju je otkrio ginekolog Ernst Grafenberg i to 1944. godine (po njemu je i nazvana "Grafenberg tačka"). Dok za neke žene ona predstavlja vrlo erotično i izuzetno osetljivo područje, druge žene je, i sa time se slažu naučnici, uopšte ne moraju imati.
O G-tački postoje mnoge teorije, a ona najzanimljivija je kako je reč u stvari o "zakržljaloj" muškoj prostati (što i objašnjava njena hiper-senzibilnost). Isto tako, neke žene tvrde kako pri snažnoj stimulaciji G-tačke izbacuju neobičnu tečnost, za koju neki naučnici tvrde kako sadrži enzime prostate (što se podudara sa teorijom kako je reč o ekvivalentu muškoj prostati). Drugi pak naučnici kažu kako je ta tečnost u stvari mokraća, pa zbog takvih kontradiktornih teorija se i ne može govoriti o konkretnim naučnim rezultatima.
Ne tugujte ako je ne pronađete
Budući da je svaka žena različita, misteriozna G-tačka, još će neko vreme zasigurno i ostati "misteriozna". Do tada seksolozi predlažu da je pokušate istražiti (sami ili u društvu partnera), a ukoliko je ne otkrijete, ništa zato! Svaka je osoba unikat za sebe, a načina za uživanje u seksualnosti je bezbroj! G-točka je tek jedan od njih...
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
dussan90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 108 Mesto: Nish CITY
|
|
a ok.
hvala.
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Hmmmm, bilo bi divno kad bi ljudi malo vise i slobodnije pisali o svemu tome i svojim iskustvima, i decki isto:-)
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
Moytsa je napisao/la sledeće: | Ima i onih kojima ga je jako tesko (gotovo nemoguce) dostici tijekom odnosa, pa ako imate ikakav koristan savjet... |
totalno se opusti i ne opterecuj mozak sa mislama
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ja koliko razumem, vi pricate o dve razlicite vrste orgazma, a pricate kao o jednom orgazmu!
To su dve razlicite stvari, razlicitop se stimulisu i razlicitog su intenziteta, razliit nacin se dozivljavaju.....skoro sve razlicito!
|
|
|
rvydo.dabar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Apr 2006 Poruke: 51 Mesto: Novi Sad
|
|
Devojke samo probajte da se opustite,maximalno da se opustite,i da vi preuzmete ulogu tokom odnosa,znaci da vi radite,a ne samo mi mukotrpni konjici znaci pustis ga da te napali,onda ga bacish na krevet i ti radis,a on samo lezi...Ajd probajte pa javite
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|