www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Krajiske,Licke ,Banijske,(Slavonski i Sremski becarci)pjesme
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  

Da li slušate ovu vrstu muzike?
Da
72%
 72%  [ 76 ]
Ponekad
16%
 16%  [ 17 ]
Mozda kad bi cuo/la pjesmu
4%
 4%  [ 5 ]
Ne
6%
 6%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 105

Autor Poruka
magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema problema poslao sam ti Jugo Zvonka Bogdana mp3 pa kad stigne ti javi da
znamo hvala ti u napred Wink

gsilvija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 31 Mar 2005

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jas sve slusam, ne mogu bez muzika

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 05, 2006 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro kome da šaljem muziku i šta se to dešava na sajtu kao da ste se svi umrtvili
ovo ne sluti na dobro možda se varam? Rolling Eyes

bane42
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 60

Datum registracije: 17 Okt 2005
Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 12, 2006 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja poslao Jugoviću pjesme (nekoliko a on ili zaboravio ili nije imao vremena )poslaću još jedared Sanjici pa će ona urediti kad bude vremena..ima pjesama nema problema da je devojaka toliko nebi bilo slabo.
A i ovako nije slabo samo vi vredno sakupljajte pesme u ovim fazonima pa ce Sanjica otvoriti kategoriju za Bećarce a za krajiške i tako već ima .
Živi i zdravi bili...
Bane42 Very Happy

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 25, 2006 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E narode uspeo sam da pošaljem skoro sve pesme nadam se da će Sanjica polako
početi da stavlja sve po redu od janike ,zvonka, ciganskih taburaša,još samo da hobik
pošalje kiću biće pravi pogodak a ti bane polako pripremaj krajiške bećare Laughing

Freya_os
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Maj 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam jako puno Slavonskih pjesama,kome da šaljem i dali putem maila??

bane42
Upućeni član
Upućeni član

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 06, 2006 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Freya_os,
Malo se strpi u toku je reoganizacija (preuredjivanje ), iliti veliko spremanje trenutno ni ovih pesama koje su bile gore (na sajtu) nema ali će se, nadam se javiti neko od administracije i reci da je to u toku ida je posla verovatno puno pa se ne može stici tako brzo.
Ti samo vredno skupljaj i sve zapakiraj (Rar ili Zip) i kad izadje obaveštenje ti onda to pošalji .
Hvala za tvoje zanimanje i što si sa nama...

80Moma
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2006
Mesto: Kac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 06, 2006 7:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponekad i to slusam nije da ne slusam ali redje malo i kad slusam slusam Preldzije

bosnovi
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 07, 2006 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to mi je omiljena muzika pošto sam ja iz srca bosanske krajine iz grmeča selo damjanići opština bosanski novi.Imam veliku kolekciju pjesama i cdova krajišnika od bore,knindže,grmečlija,ličanina,sinova manjače do maratonaca i preldžija.I još da nešto napomenem svi ste čuli za JANDRINO JATO al neznam dal znate da u njoj pjevaju tri moja rođaka damjanića boro,rade i damir koje ovim putem pozdravljam i nadam se da ćemo se uskoro vidit u zalužanima u banja luci đe živi moj stric par kuća dalje od njih al oni su stalno na tezgama po svjetu

bane42
Upućeni član
Upućeni član

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@bosnovi drago mi je za tebe ( i tvoje rodjake J.Jato baš su dobri ) ali kad bude trebalo koja pjesma ili ako mi ne budemo imali možemo li računati i na tebe ???, kad se bude formirala kategorija na sajtu..
@80Moma
Preldjije su jedni od najboljih grupa Krajiške muzike trenutno samo ti slušaj i druge svidećeti se garant kad više puta čuješ...

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 19, 2006 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bogme Bane vidim da si zaboravio na slavonske bećarce ček dok ih čuješ
iako sam iz srema skidam im kapu al vala i mi ata za trku imamo Laughing
Holbik je to već skupio samo čeka zeleno svetlo a što se tiče moje sve je na dvd
pa čeka 3.jun da se preuzma Wink .Da ne zaboravim i Makroa koji to drevno skuplja
pozdrav svima bećarske muzike samo da krene Razz

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 25, 2006 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedva cekam, hoce biti i od tamburasa nesto?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Krajiske,Licke ,Banijske,(Slavonski i Sremski becarci)pjesme Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon