www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Harry Potter ili The Cronicles of Narnia
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  
Autor Poruka
pokemon21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 03 Okt 2005
Mesto: Podgorica,Crna Gora

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 6:36 pm    Naslov poruke: Harry Potter ili The Cronicles of Narnia Na vrh strane Na dno strane

Sta mislite koji film je po vama bolji Harry ili Narnia
Naravno Harry ima do sad 4 filma a Narnia samo jedan(ali mnogo dobar)
Harry Potter and Order of Phoenix(5-ti dio)-official trailer ocekuje se krajhem ove godine,a premijera filma na ljeto-jesen 2007
Sa Narnia je ista stvar(The Cronicles of Narnia:Prince Caspian)2-gi dio

Po vama koji je bolji i koji ima bolju pricu?

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pazi, ja ne bih mogla da ih uporedim...Imam sve delove harija, isto tako i narniju. Ne znam meni su potpuno razliciti fazoni filmova, iako su oba bajkovite tematike. Mislim da je Narnia odlicna (naravno ko voli takav zanr), ali ipak prednost dajem Hariju ukoliko moram da ih poredim. Mislim da je Narnia malo vise deciji film (iako je i Hari ustvari takav ali ima nesto drugo...) a Hari je nekako ipak ozbiljnije uradjen u odnosu na narniju. Mada opet kazem meni se svidjaju oba jer ja volim te bajkovite pricice Smile

Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma kakva Narnia, gde se to može porediti sa Harijem!
Hari me je osvojio mnoooogo davno, još preko knjige, a kasnije i preko fenomenalnih filmova...ko je pogledao poslednji film shvatio je koliko je to dobro odrađeno!
Hari mi ima bolju priču od Narnie, koja mi je više za malu dečicu...a tek knjigu da ste pročitali shvatili biste o čemu pričam - napisana je jezikom kao za 2.razred osnovne škole!
Dakle, moj glas definitivno ide Hariju! Very Happy

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni sta ne moze da se uporedi sa Harijem! Lepa je i Narnia, ali Hari Poter je druga prica!

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh ja sam veliki fan i jednog i drugog filma, a i knjiga isto tako...zaista ne znam koji mi je od njih drazi

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

gsilvija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Mar 2005

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja volim filmove od Harry Potter, znaci 200% Harry Potter

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 02, 2006 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne volim Harry Pottera, malo mi je djetinjast. Ali Kronike Narnije su odlične, bez obzira.

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hari Poter je zakon! Procitala sam sva 6 dela (toliko je do sad izaslo) i odlicni su ali ne svidja mi se kako su 4. deo preneli na platno. Mnogo bitnih detalja je izbaceno i sve je nekako ubrzano i ispod mojih ocekivanja. Ali bez obzira na to glas dajem Hariju!

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 39

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 19, 2006 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nekako mi je Harry draži...ipak je HArry legenda:)))
volim i knjige i filmove, makar su knjige bolje, ali ipak...dajem Harry-u glas!

"Bojim se čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu."
"Soba bez knjiga je slična tijelu bez duše."

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 23, 2006 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

harry je car.kakva crna narnija..prvo neka napravi koliko delova i hary pa da usporedimo ih!

pokemon21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Okt 2005
Mesto: Podgorica,Crna Gora

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tasic23 je napisao/la sledeće:
harry je car.kakva crna narnija..prvo neka napravi koliko delova i hary pa da usporedimo ih!

Za tvoju informaciju Narnia je najstarija i najbolja djecija knjiga svih vremena,napisao je 1950 godine C. S. Lewis,koji je i dobio nagradu za najbolje djecije knjizevno djelo i ima 7 djelova,da ne pricam ima dosta elemenata koji su slicni sa Harry-em
Pa sad se treba zapitat ko je od koga uzimao ideje,naravno zaboravio sam da dodam da je C.S.Lewis bio najbolji prijatelj sa Talkinom,tako da Narnia ne moze da bude glupa
Evo vam sajt pa procitajte(koga zanima naravno) nesto o ovim velikim knjigama
http://ic.net/~erasmus/RAZ26.HTM evo o autoru
http://books.narnia.com/movielanding.html o knjigama

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hari Poter sam gledala prvi drugi i treci deo, cetvriti cu videti za neki dan
A Narniju nisam jos tako da neznam bas

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Harry Potter ili The Cronicles of Narnia Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon