:: |
Autor |
Poruka |
despot77 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Sep 2004 Poruke: 325 Mesto: република српска
|
|
U pocetku sam bila uplasena. Bio je sirok i vrlo dugacak. Na njemu sam neprekidno isla gore i dole. Stvarno mi se svidelo. Danas se stalno vozim liftom.
Prvo sam ga stegnula nezno pa onda i malo jace. Bele tecnosti je bilo sve vise i vise. Prinela sam ga ustima. Tecnost je uletela u moja usta i pocela sam da je mesam jezikom. Bio je to cudan i nov ukus za mene. Uskoro, doslo je vreme da ispljunem. Tako je bilo kada sam prvi put probala kaladont.
Lezao mi je u ruci. Bio je vrlo dugacak i nekako tanak. Vukla sam ga kroz prste dok nisam dosla do kraja. Upalila sam ga. Odjednom je ocvrsnuo i jedan kraj mu se navlazio. Nakon par vestih pokreta moje ruke, pocelo je da kulja sa njegovog kraja. Onda sam uperila smrk ka basti i pocela da je zalivam.
Znala sam da moze da se uradi. Zelela sam to ali nisam znala da li cu uspeti. Pozvala sam prijatelja. Rekao je da zna kako se to radi i da ce da me nauci. Obavio je ruke oko mene i poceo. Nervozno sam ga gledala u ogledalu. Konacno je svrsio i polako se udaljio. Osetila sam olaksanje, znajuci da je gotovo. Mrzim kravate.
Izgledala je toplo, mracno, socno i izazivajuce. Nisam bio siguran sta bih sve mogao da radim s njom. Pazljivo sam je rasirio da bih bolje video sta je unutra. Samo sam zeleo da je prislonim ustima i pocnem da jedem. Ipak, pre toga sam sipao i kecap na moju pljeskavicu.
|
_________________ Република Српска
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
..a ja mislio da sam perverzan..
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
E boze svasta ima............
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
speedy girl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 19
|
|
hahahahahaha...u posljednje vrijeme ima svakakvih pricica vezanih za ketchup
nije ni cudo sto se svaki put nasmijem kad ga uzmem. ketchup mislim
|
_________________ I'm one of those bad things that happen to good people. |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Fali ono:
Obecao je da ce biti nezan, da me nece jako boleti. krv je sikljala na sve strane. Kad ga je izvadio bio je ogroman. Bio je to moj prvi izvadjeni zub!
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|