:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ova tema je postojala, ali je zastarela i sa 26 strana upisa, koje verovatno niko ne cita, pa sam je ja sklonila, ali otvaram novu.
DakleM: da li mogu muskarac i zena da budu prijatelji?
Ja licno mislim i znam (iz licnog iskustva) da mogu. Imam par drugova, sa kojima sam odrasla, sa kojima se druzim skoro 20 godina i to su ona prava, cista, najlepsa prijateljstva, gde ni za tren nema niceg drugog do prijateljstva. Oni mene gledaju kao sestru, prema kojoj se uvek postavljaju zastitnicki, bukvalno kao moj rodjeni brat. Ja opet, njih gledam kao bracu. Najiskrenije, najcistije i to se za sve ove godine (a nije ih malo) druzenja, vise puta dokazalo i pokazalo. Presrecna sam da ih imam, jer su moje bogatstvo. Tako da ja mislim, da medju normalnim ljudima, itekako moze da postoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene. Da cujemo vase misljenje!
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Naravno da mogu...Ja imam muskih prijatelja sa kojima sam godinama unazad samo i iskljucivo prijatelj u pravom smisli te reci. Nista manje i nista vise...To je stvar karaktera i jasno postavljenih granica i sebi i muskim prijateljima...Kad se to zna naravno da mogu biti prijatelj s muskarcem bez tendencije da to preraste u nesto vise.
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Žena može biti prijatelj muškarcu samo ovim redom: prvo simpatija, zatim ljubavnica, pa tek onda prijatelj.
Naravno da mogu, zašto ne bi mogli. Ja čak imam par drugarica koje su mi bolji prijatelji nego dobar deo muškog društva
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Mogu zasto da ne...Ne zaljubljuju se bas svi prijatelji u svoje prijateljice i obrnuto, ljudi su razliciti, koliko ljudi ~ toliko cudi ...Misljenja sam da se to ipak u vecini slucajeva desava, ali opet ostaje ona "manjina" ...i posle odredjenog perioda ( prolazne ) zaljubljenosti prijateljstvo moze da se nastavi... ozbiljniji slucajevi su vec posebna stvar...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Branimir_90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 19 Apr 2006 Poruke: 40
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
mogu...imam par dobrih drugova i to bas drugova.
nikada nisam pomislila da bi tu bilo nesto vise...
|
|
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
Naravno da mogu, to je nesto naj normalnije. samo primitivni ljudi mogu da se bune u vezi toga
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Naravno da mogu...Celog zivota imam muskarce za prave prijatelje...Nikad nisam imala nekog loseg iskustva...
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Apsolutno mogu. Ja imam drugaricu, najbolju, ko ja je u momentima bolja od svakog mog drugara. A mislim da nikada nisam pozeleo nesto sem da budemo super drugari!
|
|
|
|
|
|
dado_GTI Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 545 Mesto: Zagreb
|
|
pa sve ovisi kakve je muskarac osobnosti a kakve je zena osobnosti, ali u vecini slucajeva mogu!!!!!
|
|
|
|
|
|
Sunset Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 33
|
|
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene je moguce SAMO I ISKLJUCIVO ukoliko ne postoji ni trunka fizicke privlacnosi izmedju njih...
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Mislim da su muskarci mnogo bolji prijatelji zenama od zena i obrnuto. Moguce je imati devojku za prijatelja ali iz tog prijateljstva se cesto razvije ljubav. Ako ta ljubav bude obostrana onda je to vrlo lepo ali ako se muskarac zaljubi u drugaricu (sto je najcesce) a ona u njemu vidi samo druga onda takva prijateljstva najcesce pucaju. Samo danas je drugo vreme, ljudi ne biraju sa kim ce da se druze, najcesce se druze iz neke koristi, glume prijateljstvo da bi ostvarili neke svoje licne ciljeve a kada ih ostvare onda odbace svog prijatelja. Ljudi se danas ponasaju kao paraziti. Sto si boljji prema prijateljima oni pocinju sve vise da te mrze. Meni je iskreno vec muka od toga i mislim da covek moze imati najvise dva tri iskrena prijatelja ostalo ce biti samo razocarenja!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|