:: |
Autor |
Poruka |
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Cestitke i od mene @La' Magia...ti stize kao munja do 1. sprata... Kiss za tebe...i evo malo magije, mozda za malo magicniji avatar ili potpis...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Cestitke i od mene, samo tako nastavi
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
I ja se pridruzujem cestitkama... sve najbolje i samo napred...da ispises jos bezbroj postica i da budes jos dugoooo sa nama...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
@lanamikus - Hvala,u trcanju sam mnogo brzi. Hvala na poljubcu. P.S. Tebe je nemoguce stici.
@Ludica_S - Hvala. Hvala na slikama,ali avatar ne menjam,on je deo mene,a potpis i nije toliko vazan. Mada se to "magia" odnosi na nesto drugo,ne bas na cistu magiju.
@vladeling - Hvala. Trudicu se.
@PiNkLaDy - Hvala,lepo je kad ti moderatori cestitaju.
Hvala svima.
Dejan
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|