:: |
Autor |
Poruka |
Majmun zvani BOBO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 43 Mesto: Ljubljana
|
|
Jeli tko cuo za novi Fast and the furious? Stignit ce kazu ovo ljeto i po klipovima i trailerima je stvarno dobar (za razliku od 2F2F), ako ima tko kakve informacije o filmu, neka ako mu nije tesko zapise.
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Svetska premijera filma je 16.06.2006 godine dok premijera u nasoj zelji josh nije poznata.
Celokupna ekipa filma je nova od rezisera Justin Lin pa do glumaca April Betts, Lucas Black
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
E sad ste me obradovali, baš sam neki danpitao jednog kolegu ima li šta od novog nastavka aon mi nije znao odgovorit. Jedva čekam...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Majmun zvani BOBO Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 43 Mesto: Ljubljana
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
E ga neko gledo po meni nije lose zamisljen samo sto nema vise nikog iz prethodnih delova osim sto se vin dizel pojavljuje na samom kraju filma u zadnjih 20 sekundi inace mnogo je dobar film bar se meni svidja jest da su neki delivi price vec izlizani po ostalim filmovima al u globalu je super film.........
|
|
|
|
|
|
bhdba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jun 2006 Poruke: 71 Mesto: Tuzla
|
|
bas juce ga gledam u videoteci i kontam se dal da dignem ili ne, i na kraju nisam...
znaci vrijedi pogledati, ajde budem imao na umu to..Iako nije nista bez prvog djela i vin diesela, al ajd..
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Vise o filmu imate ovde.
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Spojio sam teme, cinimi se vec cetvrti put
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Gledao sam inserte iz filma mislim da je dobar, jedva čekam da ga pogledam cjelog
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
mirza_bg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 89
|
|
ima na divx,strasan je.90 minuta uzivanja
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Gledao sam film juce....film je extra na kvadrat...kao i sto su njegovi prethodnici bili...menije najjaca poslednja scena kad se trkaju Son...ne znam kako mu je pravo ime (junak treceg dela) i Vin Dizel (junak prvog dela)....extra....nemam reci...ovaj film svi tebaju da pogledaju...a tek kako driftuju..ajoooooj
|
|
|
80Moma Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac
|
|
Film je preteran kakvih kola ima ju ju ju
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|