:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Molio se covek Bogu da se sazali na njega jer mnogo radi i pati se dok mu zena kod kuce uziva i po njegovom misljenju ne radi nista....
-Sve bih Boze uradio kad bi mogao bar jednom da me zameanis da budem zena, a ona muko tako da je naucim lekciju kako je meni tesko a ona uziva !!!
-Bog je slusao ovo, sazali se, i odluci da mu uslisi zelju...
-I tako sledece jutro taj covek se probudi kao nova zena, rano ujutro, napravi dorucak, spakuje sendvice za muza i decu za rucak da ponesu, probudi decu za skolu, bori se krvavo sa decom dok ih oblaci za skolu na vreme, stavi ves da se pere u masinu, izvadi meso iz zamrzivaca, odveze decu u skolu, stane na benzinsku i napuni gorivo, plati racune u posti i banci, pokupi muzevo odelo sa hemijskog ciscenja, brzo ode u supermarket i kupi sta treba.
-I tako bi negde oko 1:00 posle podne vec kad se vrati, napravi krevete, izvadi ves i prostre ga na zicu da se susi, i stavi sledecu turu da se pere, usisa kucu, opere pod i WC, promeni krevetninu, pokupi i slozi igrackea u kutiju sto su deca razbacala, skuva rucak, ode i pokupi decu iz skole, tamo ostane duze jer deca prave probleme i ne uce pa ima mali razgovor sa uciteljeljom i direktorom, svadja se sa decom do kuce sto se ne ponasaju lepo u skoli, pomogne im sa skolskim radom i zadacima, pokupi ves i iznese drugi, nahrani decu, opere sudove, gleda malo TV dok pegla njegove kosulje za posao, okupa decu i stavi ih u krevet.
Onda, kad je on dosao s posla, postavi mu da jede,pripremi sta ce obuci sutra, i onda jos u krevetu vodi ljubav sa njim kao da je to sva na sta je mislila celog dana i cekala, konacno sve to prodje nekako, i ona-on zaspa...
-Sledece jutro on se poce moliti Bogu da ga vrati nazad jer vidi sad i sam koliko jea pogresio sto je tako mislio o zeni, molim te, molim, vrati me nazad kao sto sam bio jer cu poludeti ovako i ne mogu vise !!!
Slusa to Bog pa mu odgovara : -Dragi sine, naravno, vraticu te nazad, ALI ima jedan mali problem ... moraces da cekas 9 meseci jer si sinoc ostao TRUDAN!!!
|
|
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
he he he..al sam se nasmejala:)))
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hahahaha...bas je lud
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
hehehhh ziva komedja
ko mu je kriv kada se petlja tamo gde mu nije mesto
|
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
heheheheh joj ne mogu da verujem
|
|
|
|
|
|
mima__ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš
|
|
:jerk: tako mu i treba
|
|
|
|
|
|
vvasic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 64
Datum registracije: 11 Dec 2003 Poruke: 74
|
|
dobro za devet meseci će se već privići nekako...posle će mu biti svejedno...
|
|
|
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Isuse:) to mi sad polepšalo dan:)
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
zanimljivo!
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
heheheeheh a bas bih voleo naci il' kupiti takvu jednu zenu koja ce BAS BAS svaki dan da radi kako je opisano gore
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
mrbakero Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Dec 2004 Poruke: 330 Mesto: Beograd
|
|
dobra mu zena
|
_________________ Love Don T Let Me Go !!!! |
|
|
|
|
danko_1983 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 161
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|