:: |
Autor |
Poruka |
mala_maza23 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 30
|
|
Da,naravno obozavam oral!
|
_________________ Jesi 'l moje, naj moje?
Jesam tvoje, naj tvoje!!! |
|
|
|
|
enciklopedija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 11
|
|
Oral je OK, najbolje je obostrano. I moja devojka prvo nije htela kao odvratno je i tako to... Al posle je vec bilo bolje uglavnom ona ide pre "glavog" a ja posle
|
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Oral je nesto najlepse!!! 69 je andjeoska poza!!! Je*es sex bez orala!! Mogao bih medju zenskim nogama da provedem citav dan,ne bi mi smetalo,i ne bi me mrzilo!!!! Ziveo Oral!!! Zivela Partija!!!
|
|
|
|
|
|
medena_ns Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2006 Poruke: 77
|
|
sastavni deo sexa, koji redovno upraznjavam.
|
|
|
|
|
|
petar23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 17
|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | 8O 8O 8O 8O Kako bre s muskarcima??? auuuuu..... ne dolazi u obzir NIKAKO ......... zenu nemoze NISTA da zameni.. |
Slažem se!
--------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
Oral je ok samo što ribe to povezuju sa ponosom, ako joj staviš kitu u usta ona misli da si joj povredio ego i da si je ponizio... zar ne?
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Istina da je to užitak i sve je to super, ali meni je to jednostavno fuj uvijek bilo i ostat će. I ne mislim samo na to da ja nekome... nego i obrnuto. Baš mi je... fuj!
|
|
|
|
|
|
bojan81 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 48 Mesto: Cacak
|
|
Oral je skroz ok!
Znate li od kada datiraju prvi spisi za oral!
Jos i sta ti ja znam kog veka onda bre kada je bilo onjh dinastija MING i tih gluposti jos u toj Kini!
Pa ti vidi moj brate!
Nije to nista cudno i nastrano!
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Što se tiče oralnoga zadovoljavanja..hm..
pa ne privlači me to toliko , ali budući da jako volim svoga dragoga i da mu u svemu želim ugoditi često se tokom sexualnog čina i toga posla uhvatim
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
annamariya je napisao/la sledeće: | Istina da je to užitak i sve je to super, ali meni je to jednostavno fuj uvijek bilo i ostat će. I ne mislim samo na to da ja nekome... nego i obrnuto. Baš mi je... fuj! |
Da li bi bila ljubazna da mi pojasnis sta je to tebi "fuj" u celoj prici...Hmmm Pa valjda kada si s nekim i spavas sa njim i ako vec imate normalan sex i uzivas u tome, sta nije u redu sa oralnim zadovoljavanjem partnera i obrnuto on tebe? Ne razumem A posebno sto i sama kazes da je to uzitak...Jel to stvar nekog laznog morala...ono kao nije moralno i prljavo je da ga stavis u usta ali mozes u sebe??? Svasta...Ja bez orala (obostranog) sex ne mogu ni da zamislim
|
Poslednja prepravka: Cute Blondie datum Čet Maj 11, 2006 5:25 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Hehehehehehe, kakav komentar annamariya!
Pa, ja ne znam, kakav je sex bez toga?! Svasta jos necu ovde procitati!!!!
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
skroba je napisao/la sledeće: | Vodjenje ljubavi bez
oralnog seksa je neukusno |
E ovo su reci koje sam trazio :p.Ja sam potpuno za to.Partnerki treba udovoljiti na svaki nacin, a i sve bez toga je nekako sakato, bez pocetka, na brzinu.Bitno je u svemu uzivati sto radis.
PS:annamariya kad budes probala bice ti uff-ufff-ufff a ne fuj.Veruj mi svi tako misle na pocetku.
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
crnibiser, bas bez veze sto nisi osetila cari oralnog sexa i sto se toga "hvatas" samo da nekog drugog zadovoljis! No dobro, dok ne osetis SEX u pravom smislu reci, dok ne osetis sta je ustvari sex, verujem da ces ostati ovog misljenja! Zelim ti da uskoro otkrijes sta znaci sex, pa da dodjes i ispricas nam kako je bilo!
Sex bez orala-nije sex! Vec nevesta simulacija istog! Nema tu ni trunke uzivanja (sem onog koje ljudi "umisle" ). Nema sexa bez oralnog sexa!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|