:: |
Autor |
Poruka |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Ne slazem se sa Jugom,jer kad konstantno pokusavas da teskim ljudima objasnis neke stvari,izgubis volju,zivce,dobro raspolozenje.Ubijaju te svaki dan pricama kako su oni najpametniji,cak i kad im na najbolji moguci nacin dokazes da nisu u pravu-oni ce na 1001 nacin da te razuvere u to sto pricas i izgubices volju za daljom komunikacijom.Znam kako je to jer jednu takvu osobu imam u svojoj neposrednoj blizini
|
|
|
|
|
 |
Lora75 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 46 Mesto: Bugarska

|
|
Svaki ponekad je "tezak" covijek ...savrsene ljude ne postoje, moramo to da razumijemo, po sto neznamo ako nam se desi nesto, koje ni svrstava u tog trena u tu kategoriju teskim ljudima, dal bi nam prijalo neko da nas ignorise i okrene ledja
|
|
|
|
|
 |
Romeo_i_Julija Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Feb 2005 Poruke: 500

|
|
najbolje je drzati se na distanci
|
_________________ :453: Sefe,koji ti je vrag? |
|
|
|
 |
sirenica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad

|
|
"Teske" osobe su, po definiciji, osobe koje nisu svesne svojih uticaja na okolinu, pa i ne zele da menjaju sebe i prilagode se. Znam jednog takvog ( moj svekar )... A kako se ophoditi!? Nema posebnog "recepta". U principu, sva psihologija se zasniva na tome da treba prvenstveno raditi na SEBI, sebe menjati i prilagodjavati ( stepen ove mogucnosti ujedno pokazuje i stepen inteligencije! ), a da okolinu treba prihvatiti onakvu kakva jeste ( svaki pokusaj da menjas ljude zavrsava stresno za tebe ).
Dakle, kao sto stara narodna kaze "ako neprijatelja ne mozes da pobedis, ti mu se pridruzi" podrazumeva upravo ovo: prihvati drugoga onakvim kakav jeste! Ne zbog njega, vec iskljucivo zbog sebe ( manje ces se nervirati i manje ce te boleti njegovi "udarci" ). Svako ima apsolutno prava da se ponasa kako zeli, kao sto je i svako ponasanje normalno ( "nenormalno" ne postoji, to je samo nas licni dozivljaj, kada smo iracionalni! ).
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
 |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *

|
|
Najverovatnije da sam i sam nekad tezak,ali mislim da to nisam tako cesto.
Poznajem dosta teskih ljudi,i zaista nije lepo biti u njihovom drustvu.
Moj savet je da ih je lakse izbeci nego se sa njima natezati.
|
|
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Najpametnije je da ih iskuliras ili zaobidjes!
|
|
|
|
|
 |
kika_sd Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo

|
|
Ako ne mozes da ih pobedis ti im se onda pridruzi.Ja tacno znam sta zelim i to cu reci,ostvariti,uraditi ko kog da mi je u blizini ili ko god da mi smeta.Ako su oni teski ja cu bici jos teza,ako su tvrdoglavi bicu tvrdoglavija.Ukapirace valjda da grese,a ja cu svakako da uradim sta zelim :2gunfire: :knight: :boxing: :violent1:
:k: :i: :k: :a:
|
|
|
|
|
 |
loco3000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 133

|
|
Bitno je koliko ti je stalo do misljenja tih ljudi. Ne treba ih izbegavati niti ignorisati, mozda oni nisu teski nego samo ihi ljudi ne razumeju. A ako su vec mamine maze onda je to druga stvar.
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
nastojati sto manje ih vidjati a kad ih vidimo kontrolisati se i normalno smireno se ponasati
|
|
|
|
|
 |
s38121rs Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141

|
|
nista, treba ih obici, sto manje posla sa njima, a ti sa njima biti jos tezi
|
|
|
|
|
 |
markoP_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun

|
|
sa teskim ljudima treba postupati fasisticki zatvoriti ih 5-6 dana i davati im samo vodu, a nakon toga voce, povrce i vitamine i minerale. Verujte da vise nece biti teski :color:
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
|
|
 |
kissuzana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis

|
|
pomoci im,jer je to bolest,ili ih jednostavno ignorisati.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|