www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vezite se polecemoooooo.....
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 11:36 am    Naslov poruke: Vezite se polecemoooooo..... Na vrh strane Na dno strane

e pa moje drustvance dodje i taj dan da ova poplavela veca krene na (nadam se) zasluzeni odmor..... Wink

posto mi je Nikolica vec okitio jelkicu...prirodnu naravno, da nam lepo mirise....ja spremila pokloncice za ispod nje...spakovala torbicu....izglancala metlicu.... redno je da vas sve izljubim i pokupim sve vase lepe zeljice i ljubce za srecan put...... Wink Very Happy

...a usput jos da vam kazem da cu na povratku sleteti i mom dragom priski djoletu i nasoj domacoj vockici (priji Wink ) u goste......
...i da naravno jedva cekam da ih sve vidim i izljubim....a Nikolicu cu da izvaljam malo po snegu za sve ostale vece.....hihihi....

ljubim vas sve...ostajte mi dobro......a ja cu se potruditi da vam doturim slicice nase avanture po Svici.....
odoh da se spremam..... :139: :414: :196:

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 11:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fino se provedi pa nam se vrati svjeza odmorna i puna elana yeco mislicemo o tebi

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 11:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogu samo da se pridruzim sekuli Smile

Srecan put, lepo se provedi i zdravo nam se vrati Wink

Zasluzila si Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan put Jacko ,lepo se odmori i nemoj molim te da radis nasem robu nista sto mi nebi hihi Twisted Evil Very Happy

Cekamo te nazad Wink

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...e sad mi je lakse.....mogu mirna srca da krenem.....

odobrio gazda odmor...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mr. Green

hvala na lepim zeljicama...ne sumnjam u provod.....gde pored Nikolice da mi bude dosadno..... Very Happy

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 43

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto tako.....

posalji koju razglednicu od tamo iz beli svet......

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yaco cekamo te Mr. Green

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tresnjicak jedva cekam da vas vidim a tebe i licno upoznam....

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

yeco da li ces letis ili ides sa autom da ti ja posaljem ovde imaju dugacke metle taman za 2 osobe Smile)))

NINANENA
Veštica
Veštica

Datum registracije: 15 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan put ti zelim i da nam puno izljubis nikolicu sa prikolicom i one tamo vocke

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće:
Mogu samo da se pridruzim sekuli Smile

A ja bih da se pridužim Yaci....
....da se i ja valjam tamo po alpskom snegu i jedem sir i čokoladu, i to sve sa Dobrivojem....pa može li tu šta da fali??? Shocked
No,kako to nije moguće, moram onoj seki po metli i duši da uputim zahtev i molbu, da se lepo odmori, da se nauživa, jer tamo sigurno hoće, da izcmače domaćine i u Swiss i u France....
A možda mi neki dr otvori i malo falš bolovanjce, pa eto i mene, na oporavku Laughing
Ljubac za sve vas!!!!

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yaco lepo se provedi i uzivaj i za nas....ljubac od YO...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Vezite se polecemoooooo..... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon