www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koala
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
B_sane
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 18, 2006 4:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj reko sam negde pre da zivim u australiji one (koale) su slatke ima ih okolo na drvecima ali se nevide posto su jako tihe i visoko se sakrivaju ali ako pogledas bolje mozda budes luky da vidis jednu Smile Wink

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koala-slatka mala zivotinjica

milanche_81
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jan 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 09, 2006 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koale su po meni najlepsha i najpredivnija stvorenja na planeti, obozavam ih, mislim da ne postoji divlja zivotinja koju volim vishe od njih! Bash mi je drago shto ovde na forumu ima josh puno ljudi koji dele moje interesovanje. U sobi imam i predivan poster koale.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 10, 2006 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lepa zivotinja ali je to za sumu i ostalo a ne za kucu

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koale izgledaju umiljate ali je pitanje koliko je moguce pripitomiti ih.

inace samo jedu i razmnozavaju se. Nista drugo ne rade

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
inace samo jedu i razmnozavaju se. Nista drugo ne rade

pa šta bi ti voleo, da ti kose travu Question Confused

Koale jesu lepe životinje, ali je njima mesto u divljini a ne u kavezu.

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 26, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!
ajme, uzasno su sladje i cuddly! voljela bih ih jednog dana vidjeti uzivo, jer smatram ih stvarno predivnim! steta sto ih je sve manje i manje!
ciao! Smile

krijesnica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 15 Feb 2006
Mesto: slavonija ravna

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 26, 2006 3:28 pm    Naslov poruke: koalice Na vrh strane Na dno strane

Very Happy meni su bas slatki medvjedici...voljela bih jednoga imati kuci

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 39

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prekrasna životinjica....htjela bih je malo držati u rukama sigurno je gušt...samo daleko je australija:)

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 06, 2006 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja toliko volim tu životinjicu i tako je prelijepa.Voljela bih je imati kao kućnog ljubimca , ali mislim da joj naša klima ovdje ne bi nikako godila.

Tikulinija
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 10, 2006 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su ne jako slatke. I zanimljivo je to da mogu da vide samo nekoliko metara ispred sebe..

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 27, 2006 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koale su mnogo slatke... Eh da mi je jedna...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Koala Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon