:: |
Autor |
Poruka |
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Ja sam za nasu kuhinju. Ma nema nista kao nasa sarma... Mada volim i tursku, grcku i italijansku kuhinju.
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Volim sve kuhinje, i tako da nemam neku omiljenu.Naravno, na mediteransku sam naucila, i jako volim ribu, ali i talijanska kuhinja mi je draga.Iako nebi bas jela onu korejsku i tajlandsku.Jer oni jedu zivo meso i polumrtve zivotinje, a to mi se nekako gadi...
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Pa volim da isprobavam, volim i nasu ali svakako bih zivela sam od salata na sve moguce nacine
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
ZOZEFINA je napisao/la sledeće: | Pa volim da isprobavam, volim i nasu ali svakako bih zivela sam od salata na sve moguce nacine |
Pa ne znam da li bih bas mogla da zivim samo na salatama. Jeste da ih obozavam, ali kad samo pomislim na dobar rostilj...
|
|
|
|
|
|
avon Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 156
|
|
Volim da kuham, volim da jedem, radoznala sam i volim sve da probam na svu moju sreću i ostali članovi porodice djele moje mišljenje tako da fantazija kod nas nezna granice. Samo prvi put se jelo priprema po receptu da bi vidjeli kakav je origina, a već drugi put u zavisnosti ko kuha priprema jelo prema svom ukus. Nemamo isključivo omiljenu kuhinju nego iz svih mogućih uzimamo ono što nam se svidja pa to kombinujemo,
jedino kad nam u posjetu dolaze dede i babe onda se pridržavamo naše tradicionalne kuhinje, jer kad vide naše kombinacije kosa im se diže na glavi.
|
|
|
|
|
|
V kolona Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 220
|
|
Ma, ja sam za nasu kuhinju ali u poslednjih godinu dana sam obisao sve kineske restorane u gradu!
|
|
|
|
|
|
šabanat Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 117 Mesto: zagreb
|
|
talijansku:pizza,lasagne,tjestenine
|
|
|
|
|
|
Medena013RSK Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Apr 2006 Poruke: 49
|
|
Pristalica sam sve hrane ,mada mi je nasa kuhinja najjjj bolja tesko da bi je mogla zameniti s nekom drugom
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Obozavam da jedem...Nije mi bitno cija je kuhinja...Ja bih sve probala,jer sam mnogo radoznala sto se tice hrane...
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
ja volim nasu kuhinju jeste da je malo vise kaloricna,ali sta ima veze bas je lepa!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Sasa Popic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Dec 2006 Poruke: 2
|
|
ja mislim da su sve kuhinje na svoj nacin lepe...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
steta sto ljudi nemaju ...ajd da kazem hrabrosti da isprobaju raznekuhinje vec se oslanjaju samo na domacu, koja je jako teska inace za zeludac i nije bas zdrava, ma koliko god da je rostilj privlacan
veliki sam fan kineske kuhinje, pa cu malo vise ovde boraviti da bih i sama naucila neke recepte
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|