:: |
Autor |
Poruka |
veljko9 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 5
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Ne mogu jedan bez drugog,jedan gradi sanse,daje golove,promasuje,a drugi kupi odpatke.
Obojca su maestralni.
P.S. Ja ipak obozavam Pipa,on je strasan igrac.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
La'Magia je napisao/la sledeće: | Ja ipak obozavam Pipa,on je strasan igrac. |
Ovaj je po tebi strasan igrac?
Auuu, ne mogu da verujem.Kad si ti video da je dao neki gol izvan peterca?Ili jos gore, kad si video da je dao gol a da je pritom golman na golu?
Sevcenko je extra igrac, svaka mu cast.Ima driblinge, prodore, dobar sut...dok onaj jadnik zna samo nogu da postavi.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Sevcenko je extra igrac, svaka mu cast.Ima driblinge, prodore, dobar sut...dok onaj jadnik zna samo nogu da postavi. |
Pa vidi ovako, svaka čast Ševčenku za sve, mislim, momak stvarno zna da igra ali, ne možeš tako da kažeš za Inzagija, iako ga i ja nešto ne podnosim, da je jadnik i da zna samo nogu da postavi.
Ako si gledao utakmicu sinoć sa Lionom, a sigurno jesi, video bi da je to što "jadnik" samo podmetne nogu bilo presudno da Milan i napravi nešto. Uvek je potrebno imati takvog igrača, koji se uvek nadje na pravom mestu u pravo vreme pa makar i samo nogu da podmetne
|
|
|
Henry14 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 131 Mesto: bijeljina
|
|
Shevchenko je BOG!!!
a Gilardinho ce za 2 god biti bolji od njega...
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Belphegore je napisao/la sledeće: | Citat: | Sevcenko je extra igrac, svaka mu cast.Ima driblinge, prodore, dobar sut...dok onaj jadnik zna samo nogu da postavi. |
Pa vidi ovako, svaka čast Ševčenku za sve, mislim, momak stvarno zna da igra ali, ne možeš tako da kažeš za Inzagija, iako ga i ja nešto ne podnosim, da je jadnik i da zna samo nogu da postavi.
Ako si gledao utakmicu sinoć sa Lionom, a sigurno jesi, video bi da je to što "jadnik" samo podmetne nogu bilo presudno da Milan i napravi nešto. Uvek je potrebno imati takvog igrača, koji se uvek nadje na pravom mestu u pravo vreme pa makar i samo nogu da podmetne |
Jeste on sinoc odlucio utakmicu i svaka mu cast sto zna da se nadje tamo gde je potreban pa makar, kao sto si rekao, i da samo postavi nogu.Ali gledano sa neke tehnicke strane fudbala, on nema pojma.Na utakmici ima najvise 2-3 driblinga, par dodavanja i suteva na gol i ako ima srece neki od tih suteva zavrse u mrezi.
Sve u svemu, ovo je moje misljenje i po meni je Sevcenko tata-mata za Inzagija
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Ali gledano sa neke tehnicke strane fudbala, on nema pojma.Na utakmici ima najvise 2-3 driblinga, par dodavanja i suteva na gol i ako ima srece neki od tih suteva zavrse u mrezi. |
Pa to ja i ne sporim. Zato me i mene nervira, sto se lopta od njega odbija kao od kamena
|
|
|
šabanat Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 117 Mesto: zagreb
|
|
i jedan i drugi.drukčiji su tip napadača.inzaghi je kralj peterca,a ševa prodora
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Strašan tandem, neću izdvajati ni jednoga, svaki ima svoje kvalitete i nema potrebe ih upoređivati, to su strašni igrači a zajedno su jako opasni što su i sinoć pokazali protiv Liona.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Inzagija ne mogu da smislim,og glas ide Sevcenku
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Belphegore je napisao/la sledeće: | Citat: | Ali gledano sa neke tehnicke strane fudbala, on nema pojma.Na utakmici ima najvise 2-3 driblinga, par dodavanja i suteva na gol i ako ima srece neki od tih suteva zavrse u mrezi. |
Pa to ja i ne sporim. Zato me i mene nervira, sto se lopta od njega odbija kao od kamena |
Ma pusti ih.Oni zive od toga sto jure za loptom, a mi sigurno necemo i ne zivimo od toga sto ih gledamo i komentarisemo njihove nacine igre.
J**i ga, snalaze se ljudi
|
|
|
|
|
kama ajdin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 204 Mesto: sarajevo
|
|
ma shevcenko je za 10 klasa bolji od pipa
|
_________________ ajdin begic-bega |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|