www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Što ako je za vas zainteresirana starija žena
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

No šta fali kad neko ulazi u pupertetske vode treba valjda da obuku Very Happy prođe neće ga valjda obučavati devojka kad je i ona početnica mora malo da stekne rutinu ,To vam je isto kao u mehanici od starijeg majstora se krade zanat tako i ovde u svakom slučaju trebalo bi je iskoristiti 8) da bi posle stekao rutinu i te kako će mu trebati u daljnem
životu .

La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Godine: 38

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni ne privlace me nesto posebno,ali da ima dobrih to je tacno!!

raspucinko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 05, 2006 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eeeeeeee decko decko sta si propustio nisi svestan aaaaa

mateoli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 06, 2006 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh ...loše full loše ... mada je izazovno jako

La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Godine: 38

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 06, 2006 1:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juris!!!! To uradi!!!
PA da vidis onda sta ce da se desi!!!
Ja ne znam,pa prenesi nam kad to uradis!!!

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 23, 2006 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U kakvom je stanju to " 10-15 godina starija", je l' havarisana?
Ako su joj guzovi toliko mlohavi da kad pljesneš po njima oni još 5 minuta talasaju ko pihtije, onda nisam za tu kombinaciju.

Astral Projection
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: Spiritual Dimension

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 25, 2006 2:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E jos ne vjerujem da je odbio Smile Smile

DjGruja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 04 Maj 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 25, 2006 8:21 am    Naslov poruke: Re: Što ako je za vas zainteresirana starija žena Na vrh strane Na dno strane

-Blackking- je napisao/la sledeće:
Kako i sam naslov kaze .... Što bi vi ako ja za vas zainteresirana 10 - 15 godina starija žena ?

Evo imao sam primjer moga prijatelja ... decko je bio tada 16 godina i profesorica mu se cesto upucavala .... cak mu je ponudila intimne odnose ... s time da je on odbio na nas prijedlog ... ijako je profesorica bila oko 30 godina i veoma atraktivna 8)

Ako je stvarno atraktivan onda tonebi propustio kao sto nisam ni do sada samo postoji jedanveliki problem da se nevezes za nj ili si najebooooo a inace mozes i da naucis nesto poz

nedeljkoL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 31, 2006 5:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pedofilija bolest mi najmilija!Ali da se tako nešto desi nebi propustio.Jer kažu stari ljudi ženi možeš sve da odbiješ,ali nikad nemoj da jo odbiješ kad hoće da vodi ljubav,kažu da za je to za ženu jako velika uvreda

smeker89bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 31, 2006 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jaoo mene je muvala neka bakuta koja ima 50 i kusur godina ispred pekare...ljudi morao sam imala je dosta kesha... Laughing

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 7:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je veoma zanimljiva tema i verujte mi da mi je veoma tesko da odgovorim na to ..

Sto se tice neke veze .. ne verujem da bih mogao jer ipak tu postoji razlika u godinama i postoji neki instikt koji ipak prevagira i odluci o tome da jednostavno veza ne moze biti veza ..
Sto se tice intimnog odnosa .. o tome bih VEOMA dobro razmislio pre nego sto bih ista uradio

No, sto se tice mene, trenutno sam veoma zadovoljan mojom vezom tako da trenutno nista ne planiram sto se tice bilo kakvih zezanja jer sam veoma srecan u sadasnjoj vezi.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nista protiv starijih teta, ali da je u granicama normale. Posto imam 26 god. to bi bilo max. 10 godina razlike.

A verujem da se tvoj drugar sada kaje sto se uplasio... Mada, bilo je toga i pre.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Što ako je za vas zainteresirana starija žena Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon